Sonja Bakkers agressieve ex-liefje: ‘Ik heb haar nóóit meer gezien!’

Sonja Bakker heeft nooit meer iets laten weten aan haar agressieve ex-liefje Barry van Suijdam, die is veroordeeld voor een taakstraf na het mishandelen van de dieetgoeroe. “Nooit!”

Sonja Bakker en Barry van Suijdam © RTL Boulevard

Het is ongekend hoe lang Sonja Bakker het nog heeft uitgehouden met Barry van Suijdam. Zelfs een mishandeling, waarvoor hij tot zestig uur taakstraf is veroordeeld, was aanvankelijk niet genoeg om er een punt achter te zetten. Vorig jaar is het alsnog tot een definitieve breuk gekomen: Sonja is niet langer zijn lieftallige eierkoekje.

Sonja maakt het uit

Barry is nu door Privé gespot met een andere dame. Hij is aan het daten. “Het is acht maanden geleden dat Sonja en ik uit elkaar zijn gegaan. Het was tegen het begin van de zomer op Ibiza. Voor mijn gevoel was het allemaal nog gezellig. Er was ook geen vuiltje aan de lucht, geen ruzie of wat dan ook. Op een dag vroeg Sonja of we even konden praten.”

En toen maakte ze het uit. “Ze had niet meer ‘het’ gevoel voor mij, vertelde ze. Dat kwam wel binnen, want dit was het laatste wat ik had verwacht. Nu moet ik zeggen dat ik in die periode veel in Nederland was voor mijn werk. (…) Ik was vaker weg dan we gewend waren. Hierdoor zijn we eigenlijk uit elkaar gegroeid, zo zie ik het.”

‘Het mooiste ooit’

Hoewel Barry nu dus met een andere vrouw datet, mist hij Sonja nog steeds. “Sonja is het mooiste wat mij ooit is overkomen. Ik denk ook dat ze de vrouw is van wie ik het meeste heb gehouden. (…) We hebben geen ruzie, maar de relatie is voorbij.”

Het contact is volgens hem compleet verwaterd. “Ik heb haar na mijn vertrek niet meer gezien. Met mijn kinderen ben ik nog wel op Ibiza geweest, maar ben toen niet naar Sonja gegaan. Ik vond het niet zo gepast, maar ik hoop haar wel snel weer eens te zien. We hebben samen veel meegemaakt.”

Ja, inderdaad. De politie heeft er een heel boekwerk van.

Zakelijke projecten

Sonja en Barry zaten samen in het vastgoed. Dat deed Connie Witteman ook met haar ex-geliefde Eugène van Dun, maar die liggen nu al jaren in de clinch over de afwikkeling. Hoe zit dat met Sonja? “Ja, samen hadden we ook wat zakelije projecten, maar dat is onderling netjes opgelost.”

Dieetgoeroe Sonja wil niets meer zeggen over haar privéleven. “Ik ben kapot van alles, mijn bedrijf is gesloopt door de media en alles wat ik vertel draait men anders. Ik geef nergens meer antwoord op”, brieste ze onlangs. “Daar heb ik geen zin meer in. Iedereen mag zeggen wat hij wil, maar ik reageer er niet meer op.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sonja Bakker is van haar agressieve liefje af. Logisch dat ze niet meer reageert?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen