Sonja Bakkers aartsvijand beledigd op televisie: ‘Koop een schaar!’

Bea Pols, de aartsvijand van Sonja Bakker die allerlei juridische gevechten tegen de dieetdiva voert, is keihard beledigd in het programma Shownieuws. “Die vrouw moet een schaar kopen!”

Bea Pols en Ronald Molendijk © Shownieuws

Al jaren voert Bea Pols juridische gevechten tegen dieetdiva Sonja Bakker, die al meermaals betrapt is op het plegen van plagiaat. Door de jaren heen krijgt Beau met name een podium van Shownieuws. Ook gisteren mocht ze daar weer haar verhaal doen, maar thuis op de bank wachtte een vervelende verrassing.

‘Koop een schaar!’

Na het item met haar interview, werd Bea in de studio namelijk beledigd vanwege haar roekeloze pony. Ronald Molendijk: “Schaar, denk ik alleen maar. Schaar. Koop een schaar. Een schaar en een lineaal. Dat haar van die vrouw! Dat is hartstikke hip, maar doe hem dan ook gewoon recht.”

Presentatrice Dyantha Brooks schrikt van Ronalds aanval op het uiterlijk van Bea, maar moet er wel om lachen. “Dat kan niet!”

‘Word je gek van!’

Ronald begrijpt niet dat Bea tegen die pluk haar voor haar oog kan. “Hoezo niet?! Daar word je toch helemaal gek van? De hele tijd zo’n ding dat hier hangt (plaatst vinger voor zijn oog, red.).”

Dyantha: “Dat shirt van jou kan toch ook niet! Je kan toch niet zo beledigen?”

Ronald: “Hier is niks beledigends aan. Koop een schaar! Knip!”

Deskundigen lachen

Aan tafel wordt door Dyantha, Patty Brard en Frits Huffnagel hartelijk gelachen om deze belediging aan Bea’s adres. Alleen Evert Santegoeds kan er de humor niet van inzien.

Dyantha aan het eind: “Ronald gaat een schaar kopen.”

Ronald: “Een schaar. Koop een schaar!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Sonja Bakkers aartsvijand een schaar nodig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen