Melisa krijgt tv niet aan zonder Andy: ‘Snap afstandsbediening niet’

Melisa Schaufeli weet niet hoe ze thuis de televisie aan krijgt als haar geliefde Andy van der Meijde niet thuis is. Ze begrijpt namelijk niet hoe de afstandsbediening werkt. Dat zegt ze in de VARAgids.

Melisa Schaufeli en Andy van der Meijde © RTL

Ze behoren niet bepaald tot de meest intelligente sterren van het land: Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli, bekend van hun eigen reallifesoap Andy & Melisa op SBS 6. De twee staan nu met een dubbelinterview in de VARAgids en daaruit blijkt dat Melisa zelfs niet eens begrijpt hoe een afstandsbediening werkt.

Afstandsbediening

Om die reden kan Melisa geen tv-kijken als Andy niet thuis is. “Ik weet niet zo goed hoe de afstandsbediening werkt, dus als jij er niet bent kan ik sowieso niks kijken”, legt ze uit.

Andy is de baas van de afstandsbediening. Hoe begint zijn tv-dag? “In de ochtend moet ik echt naar het nieuws kijken, daar begin ik mijn dag altijd mee, dat heeft ook wel iets autistisch. Ik sta op, zet koffie en ga dan terug naar bed om het RTL Nieuws te kijken. Dat is echt mijn rustmoment.”

Spoorloos

Melisa kijkt weinig televisie, behalve in de winter. “In de winter kijken we wel echt naar wat er op dat moment op televisie is, lineair dus. Programma’s als Spoorloos en De Rijdende Rechter zijn dan favoriet. Veel waargebeurde dingen, daar kijken we graag naar.”

Andy vult aan: “En we kijken veel series op Netflix, vooral ’s avonds in bed. Gewoon lekker gezellig. Van alles ook op Videoland, wat op dat moment een beetje hot is. Op Videoland kijken we graag naar Mocro maffia, Ferry, dat soort series. En soms kijken we ook naar Temptation Island. Leuk om te zien hoe dat gaat in zo’n villa.”

Temptation Island

Temptation Island klinkt als lekker oppervlakkige televisie waar Andy en Melisa goed in zouden passen. Hebben ze daar geen oren naar? “Zelf zouden we daar nooit aan meedoen, maar het is leuke televisie.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen