Sonja Bakker en vriend Barry gespot op Ibiza: ‘Ruzie in strandclub’

Sonja Bakker doet naar de buitenwereld toe net alsof alles weer helemaal pais en vree is met haar vriend Barry van Suijdam, maar volgens bronnen van Juice Channel is niets minder waar.

Sonja Bakker en Barry van Suijdam © Instagram, RTL

Barry van Suijdam werd vorig jaar veroordeeld tot twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf en een taakstraf van zestig uur vanwege de mishandeling van Sonja Bakker. Van de week riep Patty Brard nog op televisie dat deze meneer een ‘etter‘ is en dat het door hem zo bergafwaarts is gegaan met Sonja en haar carrière.

Ruziënde Sonja

Zelf beweert Sonja dat alles inmiddels perfect gaat tussen haar en Barry, maar juicekanaal Juice Channel waagt dat te betwijfelen. Het kanaal heeft van spionnen op Ibiza heel andere dingen gehoord.

Barry en Sonja zijn daar namelijk ruziënd gespot in de Cala Bassa beach Club. “Haha stuk, Sonja Bakker vertelt (…) dat Barry en zij het heel fijn samen hebben op Ibiza. Alleen was dat volgens een van onze volgers afgelopen week wel even anders”, meldt het kanaal.

Labiel en boos

Oh, wat dan? “Sonja en Barry zijn gespot bij CBbC en Sonja wordt door onze volger als labiel omschreven. Ze was namelijk ruzie aan het maken met Barry en boos weggelopen om vervolgens weer terug te komen en volop te bekken met elkaar. Daarna barstte Sonja in tranen uit en liep ze weer weg!”

“Uiteindelijk is Sonja vertrokken en liep Barry achter haar aan. Echt, wat een figuren. En dit voor het oog van alle andere mensen die aanwezig waren!”

Sonja en Barry

Barry reageerde van de week als volgt op de geruchten:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Sonja Bakker binnen nu en een half jaar weer met een blauw oog rondloopt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen