Glennis Grace weer vaker de straat op: ‘Mag wel weer een keer’

Glennis Grace kiest er de laatste tijd bewust voor om zich weer wat meer in de openbaarheid te vertonen. “Het heeft geen nut om je op te sluiten”, zegt de geruchtmakende Jumbo-vandaal.

Glennis Grace © RTL

Het lijkt erop dat we Glennis Grace de komende tijd weer veel vaker voorbij gaan zien komen in de showrubrieken. De zangeres is er zo’n negen maanden na haar wangedrag in de Jumbo namelijk weer aan toe om lekker naar buiten te treden. Zo gaf ze onlangs ook al acte de présence op het premièrefeestje van Tino Martin, net als Lil Kleine.

Glennis herpakt zich

De mensen kunnen er maar beter aan wennen, waarschuwt Glennis in de Privé. “De laatste tijd ga ik er weer vaker op uit. Het heeft geen nut om je op te sluiten. Momenteel probeer ik mezelf weer een beetje te herpakken. Dat is de ene keer makkelijker dan de andere keer”, zegt de zangeres.

Is Glennis er bang voor dat iedereen haar na gaat staren waar ze komt? “Er zal nu meer naar mij gekeken worden, maar op zich heb ik dat altijd wel gehad. En mensen hebben ook altijd een mening.”

Normale leven

Glennis vreest dat ze sommige mensen toch niet meer zal kunnen overtuigen. “Dat zal helaas nooit veranderen, hoe goed mijn bedoelingen ook zijn. Dat is ook niet erg, want voor mij is het gewoon belangrijk dat ik mijn normale leven weer kan leiden. Na een lange periode mag dat ook wel weer een keer.”

Ze vervolgt: “Veel steun heb ik aan mijn vrienden zoals April, die zijn erg belangrijk. Daar kan ik goed mee praten en dat is fijn. Ze laat alles weer in perspectief zien. Dat was ik even kwijt.”

Heerlijke vent

Wat deed Glennis eigenlijk op dat feestje van Tino? “Ik ken Tino natuurlijk van de Soundmixshow waarin we samen hebben gezeten. En we hebben ooit de single Zonder Jou opgenomen.”

“Hij is een heerlijke vent om mee te mogen werken. Als een rode draad lopen we door elkaars leven.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het leuk vinden om naast Glennis Grace te wonen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen