Olcay Gulsen houdt afstand van Marc-Marie Huijbregts: ‘Jammer’

Olcay Gulsen houdt al jaren ogenschijnlijk bewust afstand van Marc-Marie Huijbregts en dat vindt de komediant ontzettend jammer. “Ik heb altijd het idee dat ze dat een beetje afhoudt.”

Olcay Gulsen en Marc-Marie Huijbregts © RTL

Marc-Marie Huijbregts vindt Olcay Gulsen een ontzettend leuke vrouw, maar hij heeft het idee dat dat niet wederzijds is. Al jaren merkt de komediant dat de tv-persoonlijkheid hem ontwijkt. “Olcay Gulsen is iemand die ik heel leuk vind maar waarvan ik vermoed dat zij mij níet leuk vindt. Dat denk ik”, zegt hij in zijn podcast.

Olcay wil niet

Waarom denkt Marc-Marie dat? “Het is al een paar keer in mijn werkend leven gebeurd dat zij óf langs zou komen in een programma waar ik in zat of in elk geval… Ik heb altijd het idee dat ze dat afhoudt op een of andere manier of dat ze het allemaal niet zo ziet zitten. Ze komt uit Kaatsheuvel, dus ik denk dat wij wel zouden klikken.”

Nou, nee: Olcay komt uit Waalwijk. Maar wat heeft dat ermee te maken dan? “Ik denk altijd: goh, ze komt ook uit Brabant, vlakbij Tilburg enzo.”

Oude krant

Merkwaardig genoeg begint Marc-Marie vervolgens de outfit die Olcay op een foto in de Grazia draagt vol-le-dig af te kraken. “Ik vind dit niet zo’n heel mooi ensemble. Ik vind dit een beetje een pakje van: goh, ik heb nog nooit een vrouwenlichaam gezien en ik weet niet waar haar borst zit.”

Hij vervolgt: “Ik vind het niet mooi. Het is een beetje een decorstuk. Van: we hebben niet zoveel geld, dus ik heb het van een geverfde oude krant gemaakt.”

Instagram

Olcay in de Grazia:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen