Gaat André Hazes jr. op nieuwe beelden knock-out van de drugs?

André Hazes jr. zorgt voor speculaties met de trailer van zijn nieuwe Videoland-serie. In een kort fragment lijkt hij namelijk knock-out te gaan, zegt RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens.

André Hazes jr. © Videoland

De Videoland-serie van André Hazes jr. komt bijna uit en daarom heeft RTL gisteren een trailer online geplaatst. Op een kort fragment (zie onderstaand) is te zien dat de volkszanger ten val komt. Hij lijkt knock-out te gaan van de drank en drugs, temeer omdat die trailer bolstaat van André’s verslavingsproblematiek.

Knock-out?

Luuk Ikink vindt het een vreemd fragment, vertelt hij in RTL Boulevard. “We zien André vallen in een bus ofzo. Wat gebeurt daar? Het gaat heel snel.”

Zijn collega Rob Goossens zegt daarop: “Ja, het ziet eruit alsof hij out gaat of iets dergelijks, maar als je hem dan in slow-mo afspeelt zie je toch dat mensen aan het lachen zijn en dat hij zelf nog bij bewustzijn is. Ik wist het zelf ook niet, dus ik heb de maakster maar gebeld en gevraagd wat het is, maar die wilde er niets over zeggen.”

Hard ontkend

Het verbaast Rob wel dat die trailer zo doorspekt is van André’s drank- en drugsverslaving. “Het is natuurlijk altijd heel hard ontkend door hem en zijn omgeving. Blijkbaar gaat hij daar toch wel schoon schip in maken.”

Rob zit donderdag klaar als de documentaire uitkomt. Het is één grote demonstratie van het feit dat de meeste BN’ers echt niet te vertrouwen zijn als ze weer eens van alles ontkennen. “Ik keek er al enorm naar uit en ik kijk er zeker niet minder naar uit. Ik denk dat het een van de spraakmakendste documentaires van het jaar gaat worden.”

‘Eindelijk eerlijk’

Yvonne Coldeweijer, die tijdenlang is beschuldigd van liegen toen ze het drank- en drugsprobleem van André openbaarde, vindt het goed dat de volkszanger ‘eindelijk eerlijk’ is. “Mensen denken dat ik sarcastisch ben. 😂 Maar meen het. Eindelijk eerlijk.”

Ze vervolgt: “Wel in ruil voor een bak geld natuurlijk. En heel dramatisch gebracht, speciaal voor ons. Want hij wil een comeback. Hij vertelt an iedereen dat hij groter wil terugkomen dan ooit.”

Fragment

De trailer van André met bovengenoemd fragment vanaf 00:30:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen