Glennis Grace aan tafel bij Eva Jinek: ‘Ze wil goedpraten wat fout is’

Glennis Grace haalt een enorme pr-stunt uit. Ze zit vanavond, zeven maanden na haar vermeende Jumbo-terrorisme, aan de talkshowtafel van Eva Jinek. “Ze wil daar gaan goedpraten wat fout is.”

Glennis Grace en Eva Jinek © RTL

Een behoorlijke vangst voor Eva Jinek. Niemand minder dan de controversiële zangeres Glennis Grace zit vanavond aan de talkshowtafel van de nationale biechtmoeder. “Ze wordt verdacht van bedreiging, openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade. Vanavond doet ze voor het eerst haar verhaal”, laat haar redactie weten.

Reputatie poetsen

De kijkers van Jinek reageren erg kritisch. “Hè ja, lekker je verhaal doen bij Jinek. Daar je treirige reputatie mogen oppoetsen. Agressief je zoon verdedigen zou moeten betekenen dat je daarover alleen met vrienden, familie en politie zou mogen praten”, zegt Herman onder de twitterpost van het RTL 4-programma.

Marnix vindt het verwerpelijk dat Eva de dader een podium geeft en het slachtoffer met kromme tenen thuis op de bank zit. “Ik neem aan dat ook de medewerker van Jumbo zijn verhaal komt doen?”

Goedpraten

RTL Boulevard-kijkers vinden het ook geen goed plan. “Met andere woorden: ze krijgt vanavond de kans om goed te praten wat fout is. Precies wat ze ook doet in haar eerdere reacties. Daarin gaat het ook alleen maar over haar, hoe zielig ze is en bla bla bla. Volgens mij heeft ze vooral spijt dat het voor haar allemaal zo lullig uitpakt”, zegt Alie.

Lenie vreest ernstig dat Glennis keihard voor de slachtofferrol gaat. “Het is altijd iemand anders zijn schuld. Krijgen we weer zo’n klaagzang vanavond. Dat Jinek/RTL daar zich voor laat lenen…”

Absurd

Sommige kijkers zijn zelfs ronduit boos. “Absurd dat iemand die zulke dingen aan de hand haalt een podium krijgt!!! Dus geen Jinek voor mij vanavond!!!”, zegt mevrouw Suzanne.

Anita vindt het optreden van Glennis sowieso niet relevant. “Lekker boeiend weer dit!! Wat boeiend is, is dat ik vanavond lekker sperziebonen met een slavinkje ga eten.”

Tweet

De aankondiging van Jinek:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoe hoog schat u de kans in dat Glennis Grace in de slachtofferrol gaat kruipen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen