Denise hint op grensoverschrijdend gedrag bij B&B Vol Liefde

De 31-jarige Denise Harms uit B&B Vol Liefde suggereert dat er grensoverschrijdend gedrag heeft plaatsgevonden tijdens de opnames van het programma. “De tv-wereld is niet mijn wereld.”

Denise © RTL

Denise Harms heeft de kijkers van B&B Vol Liefde wekenlang enorm verbijsterd met haar vreselijk oppervlakkige gedrag. Ze werd door een bekend tv-criticus zelfs ontzettend leeg genoemd. Haar deelname eindigde explosief toen ze extreem vals reageerde op het besluit van een van haar dates, Dave, om naar huis te gaan.

Niet in Boulevard

Hoewel het erop lijkt dat Denise haar deelname aan het programma gretig gebruikt om haar bed & breakfast onder de aandacht te brengen – ze heeft er wekenlang berichtjes over geplaatst op Instagram en noemt het programma zelfs prominent in haar Insta-bio – spuwt ze een week na de laatste aflevering opeens haar gal over de RTL 4-show.

Denise laat in een lange post weten dat ze bewust geen interviews heeft gegeven over hoe het nu met haar gaat. “Geen interviews, geen Boulevard etcetera. Een hele bewuste keuze.”

‘Er was een voorval’

Nu het programma is afgelopen doet Denise opeens melding van wangedrag. “De afgelopen maanden zijn heel intens geweest. Waar ik melding van had gemaakt is genegeerd. Er is een heel stuk in het verhaal gemist door de productie.”

Welk stuk is dan niet meegenomen in de uitzendingen op televisie? “Er is een voorval geweest die niet goed is gevallen. Dit voorval heb ik meerdere keren gemeld met betrekking tot de realiteit van mijn verhaallijn. Helaas is dit niet meegenomen.”

‘Bepaald gedrag’

Denise suggereert vervolgens dat ze slachtoffer is geworden van grensoverschrijdend gedrag. “De tv-wereld is écht niet mijn wereld. Onder het excuus van drank komen mannen nog steeds weg met bepaald gedrag. Vrouwen die dan voor zichzelf opkomen zijn ‘draken’. Als vrouw zijnde in deze wereld staan wij helaas onderdanig aan de waarheid.”

Een van haar volgers ziet het als een soort schreeuw om aandacht: “Als je had gewild dat dit verhaal ook de uitzending haalde, waarom dan niet nu duidelijkheid? Op deze manier gaan we alleen maar onze eigen gedachtes invullen.”

‘Ze is teleurgesteld’

Verslaggever Aran Bade van RTL Boulevard denkt dat Denise gewoon een beetje verbitterd is. “Dit roept heel veel vragen op. Ik ben als een malle gaan bellen met alle betrokkenen. Denise wil hier verder niet op reageren. Ik zei: ‘Het is een vrij wazig bericht. Wat bedoel je ermee en wie bedoel je ermee?’ Zij zegt: ‘Nee, hier laat ik het bij.’”

Hij vervolgt: “Ik heb het gevoel dat er hier zoveel emoties naar voren komen [tijdens de opnames]. Ik denk ook dat er een bepaalde teleurstelling in zit. Stel dat het echt zo zou zijn gebeurd, dan kan ik me niet voorstellen dat de productie dit negeert.”

Producent reageert

Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven kent een aantal mensen die betrokken zijn bij de productie en die stellen dat Denise dit gewoon uit haar duim zuigt. “Ik heb ook een aantal mensen gesproken die erbij zijn geweest en die zeggen: ‘Ik weet van niks.’”

Producent Blue Circle laat in een reactie weten: “Blue Circle betreurt het dat Denise niet positief terugkijkt op haar deelname aan B&B Vol Liefde, ondanks het goede en open contact tot nu toe. Wij herkennen ons niet in haar post. Onze vuistregel is dat elke melding serieus wordt opgevolgd.”

Instagram

De post van Denise:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denise hint op grensoverschrijdend gedrag. Slachtoffer of gewoon teleurgesteld in haar deelname?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen