B&B-Denise verliest zelfbeheersing: extreem vals na afwijzing Dave

De 31-jarige Denise heeft de kijkers van de RTL 4-hit B&B Vol Liefde gisterenavond flink laten schrikken. Ze reageerde namelijk extreem vals op de afwijzing van haar zachtaardige date Dave.

Denise en Dave © RTL

De wandelende croptop Denise, wier persoonlijkheid net zo eentonig lijkt als haar garderobe, somt in B&B Vol Liefde al weken op waar haar dates allemaal aan moeten voldoen. Ze heeft een hele waslijst aan eisen opgesteld voor haar toekomstige man, maar heeft ze zélf eigenlijk wel genoeg te bieden? Of blaast ze een beetje hoog van de toren?

Denise des duivels

Denise is tijdens al die weken met haar verschillende dates niet verder gekomen dan bloedsaaie mooiweergesprekjes, vol met neplachjes na iedere punt en komma. De zachtaardige kandidaat Dave heeft dat wékenlang volgehouden, maar op een gegeven moment kwam hij tot de conclusie dat er gewoon echt geen diepere laag te vinden is.

Met lood in de schoenen stapte Dave in de aflevering van gisteren op haar af om zijn vertrek aan te kondigen. Aanvankelijk lijkt er niets aan de hand en reageert Denise net zo sportief als alle andere B&B Vol Liefde-kandidaten, maar een half uur later is dat 180 graden gedraaid. Ze is plotseling des dúivels over de afwijzing van Dave.

Met mama op Dave af

Denise hangt bij haar moeder flink de zure meid uit. “Toen ik het er met mijn moeder over had dacht ik ineens: huh! Eigenlijk klopt het niet, want hoe kun je nou ineens zo’n 180 maken? Ik dacht: het is wel heel vreemd. Heb ik iets gemist ofzo? Ik heb liever échte oprechte mensen in mijn leven. Volgens mij is hij niet eerlijk. Dat kan haast niet.”

Vervolgens ging Denise als een beledigde tienermeid verhaal halen bij Dave, samen met haar moeder. “Ik wil toch nog even vragen: hoe kom je dan ineens zo omgeturnd? (…) Maar toen je dan wat had gedronken en al die berichtjes had gestuurd, dat was dan… (…) Je zat ook nog heel veel complimentjes te geven deze dagen.”

‘Dit is flauw!’

De afwijzing komt kennelijk zó hard aan bij Denise dat ze op een gegeven moment suggereert dat Dave voor de fame meedoet. “Heb je dan meegedaan om andere redenen? Omdat je ineens zo switcht. Ik snap het gewoon niet. Je liet wel andere dingen zien. Ik heb daardoor wel een beetje het idee dat het dan misschien nep was ofzo.”

Dave schrikt zich een hoedje dat Denise plotseling verandert in zo’n kattenkop. “Hoezo? Ik vind dit heel flauw. Dat je vraagt of ik hier wel met de juiste intenties ben… Dat vind ik wel heel flauw. Ik snap het, maar dat geeft je nog niet het recht om mij nep te noemen of dat ik andere intenties heb. Dat vind ik heel flauw.”

Ouwe calamaris

Als Dave na een verblijf van vele weken vertrekt, wil Denise eigenlijk niet eens meer opstaan. “Heb je nog iets nodig ofzo?”, bitcht ze. Hij glimlachend: “Je denkt: flikker maar op?” Zij met een uitgestreken gezicht: “Ja, eigenlijk wel, als ik heel eerlijk ben.”

Nou, nou, nou. Kan het allemaal even wat minder? De kijkers van B&B Vol Liefde schrikken zich rot. “Denise heeft vanaf het begin al haar foute ex-vriendjes op haar kandidaten geprojecteerd en ze wil dan ook koste wat kost van Dave horen dat hij ook zo is. De meid heeft dan ook het inzicht van een bord ouwe calamaris”, zegt kijker Speck.

Arrogante strijkplank

Vincent noemt Denise een ‘arrogante strijkplank’ en Laura zegt: “Denise, meid, jij moet zo nog zooo veel leren in dit leven! Onbegrijpelijk hoe jij reageert, zo ongelooflijk onvolwassen. Je lijkt wel een klein kind dat een ijsje wil, maar niet krijgt. Dit krijg je met prinsessengedrag.”

Janneke: “Doe niet zo gemeen Denise! Dave is oprecht en eerlijk en hij verdient het niet om zo akelig neergezet te worden. 😡 Dave, wees blij dat je deze draak ontsnapt bent.”

En Josje: “Jeetje, Denise, wat reageer je bitchy! Die jongen geeft toch eerlijk aan dat het gevoel er niet is? Wat wil je nu!? Vette discussie. Dus zo ben je écht…”

Instagram

Dave’s Instagram loopt over van de steunbetuigingen vanwege de manier waarop Denise hem heeft behandeld:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denise haalt samen met haar moeder verhaal bij Dave die naar huis gaat. Kinderachtig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen