B&B Vol Liefde-Joy wil niet bekend zijn: ‘Hoezo doe je dan mee?!’

B&B Vol Liefde-kandidaat Joy van Swieten vindt het heel naar om bekend te zijn en herkend te worden op straat, vertelt hij in gesprek met Shownieuws. “Kan alleen met hoodie naar buiten!”

Joy uit B&B Vol Liefde © SBS 6

Joy van Swieten, de B&B Vol Liefde-kandidaat die is uitgekafferd door Patty Brard, vindt het naar eigen zeggen hartstikke vervelend om bekend te zijn. Hij was gisteren samen met die tantravent uit B&B Vol Liefde naar Schiphol gekomen om ‘lekker te gaan dansen’, maar daar kwam meer pers op af dan kijkers: gênant.

Hoodie en bril

De pers had dan ook volop aandacht voor Joy. “Kun je nog een beetje normaal over straat?”, vraagt een verslaggeefster van Shownieuws.

Joy mopperend: “Met hoodie en bril wel.”

De reporter: “Is het zo erg?”

Joy: “Ja. Mensen herkennen me gewoon overal en dat vind ik best wel ongemakkelijk. Ik hou er helemaal niet van om in de spotlight the staan.”

Comfortzone

Wat gek dat hij dan op zo’n persevenement afkomt, vindt de verslaggeefster. “Dus dan ga je maar dansen op Schiphol?”

Joy: “Ja, far out of my comfortzone. Haha.”

Sterrenfotograaf William Rutten na afloop van het item aan de Shownieuws-desk: “Ik vind het wel heel sneu dat hij niet meer over straat kan trouwens. Dat vind ik wel erg.”

Evert Santegoeds: “Ja, met een hoodie alleen.”

‘Waarom op tv?’

Bart Ettekoven begrijpt niet dat je meedoet aan een tv-hit en dan gaat klagen over de aandacht. “Ja, hij houdt niet van de spotlights, maar koos er wel voor om in een heel goed bekeken televisieserie op te treden. Ja, het zijn allemaal dat soort dingen waarvan ik denk: waar gaat het over?!”

Sandra Schuurhof is sowieso niet onder de indruk van die knul. “Door mijn straat kan hij gewoon lopen. Ik zal hem niet lastigvallen.”

Ook Marian verkoopt

Waarom Joy dan wel meedoet? Misschien omdat een deel van zijn ‘Mount Joy’ nu te koop staat? Ook kandidaat Marian verkoopt, júist nu de datingshow op tv is, haar makelaarskantoor, na maar liefst dertig jaar:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waarom denkt u dat de meeste B&B-houders meedoen aan B&B Vol Liefde?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen