Erica Meiland twijfelt aan integriteit Glennis Grace: ‘Uitgekookt’

Erica Meiland twijfelt sterk aan de integriteit van Glennis Grace, die de afgelopen week veelvuldig in het nieuws was vanwege haar bezoekje aan Ter Apel. “Is het vanuit berekenendheid?”

Erica Meiland en Glennis Grace © RTL

Ze is een van de meest besproken BN’ers van de afgelopen week: Glennis Grace. Ze bracht vorig weekend een bezoekje aan het asielzoekerscentrum van Ter Apel, maar dat is niet bepaald in goede aarde gevallen. De meeste spullen die ze meebracht kunnen niet eens gebruikt worden. Wat vinden de Meilandjes hiervan?

‘Heb niets met Glennis!’

Martien Meiland heeft in zijn podcast eigenlijk helemaal geen zin om het over Glennis te hebben. “Ik ga het niet over Glennis hebben hoor. Dat vind ik zó niet ehh… Nee, ik heb niets met die vrouw.”

Zijn levensgezel Erica Meiland sluit niet uit dat Glennis gewoon uitgekookt is. “Je leest er heel verschillende meningen over. Ze heeft natuurlijk binnenkort die rechtszaak, dus ze dacht – misschien vanuit haar hart, misschien vanuit berekenendheid, ik weet het niet – laat ik wat goeds doen. Die heeft alles opgetrommeld en die is erheen gegaan.”

Glennis vs Gorbatsjov

Martien: “Ja, maar luister, ik wil het helemaal niet hebben over Glennis Grace. Iets goeds doen? Weet je wie er wat goeds heeft gedaan? Die is van de week overleden op 91-jarige leeftijd: Gorbatsjov. Met die rode plek. Die heeft wat goeds gedaan!”

Erica: “Ja, het is beter om het daarover te hebben dan over Glennis.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen