Denise uit B&B Vol Liefde afgemaakt: ‘Zo leeg als een echoput!’

De 31-jarige Denise Harms uit de televisiehit B&B Vol Liefde wordt behoorlijk door de mangel gehaald. Ze is volgens critici zo hol als een weckpot zonder inhoud. “Het galmt in haar hoofd!”

Denise © RTL

Eén van de kandidaten die dit jaar meedoen aan het RTL 4-programma B&B Vol Liefde is de Zandvoortse Denise Harms, die tegenwoordig het Spaanse appartementencomplex Alpujarra Secret runt. Haar oom heeft dat ooit aangekocht, maar er nooit iets mee gedaan. Vijf jaar geleden is Denise er daarom heengegaan om de boel te runnen.

Langeleegte

Denise heeft na haar emigratie tweeënhalf jaar lang een relatie gehad met een Spaanse jongen, maar ze vindt de lokale heren te dominant. Nu gaat ze dus op zoek naar een Nederlandse knul die bij haar in wil trekken. Het verslag van haar datingavontuur is ondraaglijk leeg: Denise en haar dates komen niet verder dan mooiweergesprekjes met elkaar.

Tv-watcher Harry Vermeegen vindt de datingperikelen van Denise niet om aan te zien, vertelt hij op zijn opiniekanaal. “Die kan gewoon hét uithangbord worden voor het stadion in Veendam. Dat heet de Langeleegte. Nou, dat is zij hoor! Daar komt dus gewoon niets uit.”

Echoput

Harry vindt sommige scènes echt verbijsterend. “De Langeleegte had dus iemand nodig om vragen op te stellen voor haar date. Die moest de vragen voorzeggen! En die ging ze toen ook nog even op d’r telefoon zetten. Ze ging toen van haar telefoon de geweldige vraag voorlezen: ‘Wat zijn je slechte eigenschappen?’”

Dat is echt basisschoolniveau, vindt Harry. “Ja, de Langeleegte! Ze deed haar naam weer alle eer aan. Er zit zo’n prachtige galm in dat hoofd. Daar is een echoput jaloers op!”

‘Kolere!’

Televizier-journalist Jef Willemsen vindt het ook niet om aan te zien. “Dave en Denise zijn nu, wat, anderhalve week samen? En hun gesprekken gaan nog steeds over weinig meer dan het weer? Kolere, die twee verdienen elkaar. Blub!”

Het gaat echt he-le-maal nergens over, valt Jef op. “Denise en haar ‘wenkies’ zijn klaar voor de date met Dave die na elf dagen van alles over haar wil weten. Zoals: heb je in het verleden dingen meegemaakt?”

Jef vindt Denise en haar dates onbegrensd saai. “Misschien heb ik teveel GTST gekeken, maar de scènes in Spanje tussen Denise, Ben en Dave zouden de soap niet halen. Te onwaarschijnlijk. Alsof je geen echte mensen ziet.”

Instagram

Denise reageert op Instagram op de kritiek op haar saaie kledingstijl:

Commentaar

Het commentaar van kijkers die in slaap vallen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

B&B-Denise: interessante verschijning of onaanvaardbaar leeg?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen