‘Leontine Borsato en nieuwe lover opgejaagd door RTL Boulevard’

Het is geen geheim dat Leontine Borsato inmiddels behoorlijk uitgekeken is op haar controversiële oud-geliefde Marco Borsato, maar inmiddels schijnt ze zelfs alweer een nieuwe lover te hebben.

Marco en Leontine Borsato © Instagram

Marco en Leontine Borsato beleefden vorig jaar een romantische zomer tot elkaar, maar dat zal voor hen beiden alweer een eeuwigheid geleden lijken. Na het schandaal over zijn vermeende grensoverschrijdende gedrag, moet ze helemaal niets meer van hem hebben. Inmiddels hebben ze allebei hun eigen weg gevonden.

Motorvakantie

Na zich maandenlang te hebben opgesloten in Alkmaar, wordt Marco de laatste tijd steeds vaker buiten zijn appartement gespot. En gisteren meldde Privé-baas Evert Santegoeds dat Marco is vertrokken op een motorvakantie naar Italië. De zanger blijkt in oktober namelijk zijn motorrijbewijs te hebben gehaald (zie onderstaand).

Evert in zijn krant De Telegraaf: “Met zijn vakantie kan hij de zinnen even verzetten en door op de motor zijn tweede vaderland op te zoeken, is hij in staat te reizen zonder gespot te worden. Pas wanneer hij zijn helm afzet, is er de kans dat Nederlandse toeristen hem zullen herkennen.”

Leontine verliefd

En Leontine dan? Die is volgens Yvonne Coldeweijer verliefd. “Okay, Stalko heeft dus een nieuwe hobby. Leuk, in je eentje door Italië. Gezellig ook. De ‘vorm’ is zeker weer uit elkaar gespat, want ik hoor van een spion dat Leontine momenteel aan het daten is met iemand anders… To be continued.”

Ook RTL Boulevard jaagt op Leontine en haar nieuwe lover, weet Yvonne. “Ik hoor dat RTL Boul ook al een tijdje aan het speuren is naar de nieuwe vlam van Leo. Juice battleeee 😂. Wie o wie weet hier iets over, of heeft Leo de afgelopen tijd ergens gespot met een man?”

Zwijgende Marco

De kans dat we wat horen van Leontine is in elk geval groter dan dat Marco eindelijk wat gaat zeggen, denkt Evert. “Voorlopig horen we even niets van Marco en ondertussen gaat het juridisch onderzoek naar de affaires waar hij bij betrokken is gewoon door.”

Marco zal ongetwijfeld helemaal tot rust komen in Italië, verwacht de Privé-baas. “Ik denk wel dat hij weet in welke streek hij zich ongeveer ophoudt. Die kent hij op zijn duimpje.”

Instagram

Marco haalt motorrijbewijs:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen