Vertrouweling Marco Borsato: ‘Geen enkel contact meer met Leontine’

Marco Borsato heeft op dit moment vrijwel geen enkel contact meer met zijn ex-vrouw Leontine Ruiters, vertelt een van zijn beste vrienden deze week in Privé. “Ze heeft de deur dicht getrokken.”

Marco en Leontine Borsato © Instagram

Na een huwelijk van 22 jaar gingen Marco Borsato en Leontine Ruiters begin 2020 uit elkaar. De aanleiding waren alle onthullingen over zijn buitenechtelijke liefdesaffaires, waaronder met Iris Hond. Na het veelbesproken huilinterview bij Linda de Mol, kwam het vorig jaar lente tot een hereniging tussen Marco en Leontine.

Kluizenaar Marco

Heel lang heeft dat hernieuwde liefdesgeluk niet geduurd: in december kwam aan het licht dat Marco zou zich hebben misdragen bij een minderjarig meisje. Leontine verdween van social media en inmiddels horen we nog maar weinig van de Borsato’s.

Volgens weekblad Privé is dat ook niet zo gek, omdat Marco tegenwoordig een kluizenaarsbestaan zou leiden in zijn penthouse in Alkmaar. “Marco gaat zo min mogelijk de deur uit”, vertelt een vertrouweling en een van zijn beste vrienden. “Hij vindt het vreselijk om op straat herkend en aangesproken te worden. Winkels mijdt hij zo veel mogelijk.”

Straatvrees

Marco is een heel schuwe man aan het worden, vertelt deze vriend, wiens naam geheim wordt gehouden door Privé. “Het is alsof hij straatvrees heeft en dat hij mensenschuw is geworden. Om, voor zover dat met zijn bekendheid mogelijk is, anoniem te blijven, draagt Marco een cap, waarmee hij zijn gezicht zo veel mogelijk afschermt.”

Waarom kiest Marco niet voor een verblijf in het buitenland, net als Ali B? Hij speelt wel met die gedachte, zegt de vertrouweling, maar: “Niet nu. Door nu te verdwijnen, is hij bang de indruk te wekken dat alles wat er over hem wordt beweerd waar is en dat hij op de een of andere manier een straf wil ontlopen.”

Leontine wil niet meer

En Leontine? Die laat niets meer van zich horen, aldus de goede vriend. “Leontine heeft de deur definitief achter zich dicht getrokken. Ze wil liever geen contact meer met hem. Dat doet Marco pijn.”

“Marco mist het gezinsleven. Als zijn kinderen bij hem zijn, en dat gebeurt gelukkig regelmatig, dan wordt Leontine gemist. Marco zegt vaak dat hij zich wel voor zijn kop kan slaan, dat hij haar heeft bedrogen. Hij heeft daar oprecht spijt van.”

Privé-cover

Marco staat deze week op de cover van de Privé:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het begrijpelijk dat Leontine geen contact meer wil met Marco?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen