Luuk Ikink blundert in Boulevard, schiet confetti op z’n kruis

Luuk Ikink heeft flink geblunderd in RTL Boulevard. Hij probeerde een confettikanon af te schieten om de verjaardag van zijn collega Marieke Elsinga te vieren, maar dat liep niet zoals gepland.

Marieke Elsinga en Luuk Ikink © RTL

Marieke Elsinga, die recentelijk met een bijna-burnout dacht te kampen maar in werkelijkheid zwanger bleek te zijn, is gisteren 36 jaar oud geworden. Desalniettemin stond ze ’s avonds gewoon ingepland voor de uitzending van RTL Boulevard. Daar had collega Luuk Ikink een verrassing voor haar in petto.

Confettiblunder

Na de dagelijkse ellenlange opsomming van wat er allemaal in RTL Boulevard besproken gaat worden, zegt Marieke: “Ik ben Marieke Elsinga.”

Luuk daarop: “En Marieke Elsinga is vandaag jarig!”

Vervolgens probeert Luuk een confettikanon af te schieten, maar hij loopt enórm te stuntelen en dat ding gaat maar niet af. Daarom begint iemand vanaf de studiovloer maar met confetti te schieten.

‘O nee, je kruis!’

Luuk ongemakkelijk: “Nou, deze werkt niet!”

Marieke: “Heb jij nou een haperende confetti?”

Luuk: “Zonde zeg!”

Marieke: “Ja!”

Dan gaat het confettikanon alsnog af, waardoor Luuks edele delen er bijna van af worden geblazen. Marieke geshockeerd: “Wow, o nee! Op je kruis!”

Livetelevisie

Luuk en zijn eigen confettikanon zijn voor zover bekend niet beschadigd. Wel vindt hij het jammer dat het felicitatiemoment niet helemaal goed is verlopen. “Kijk, dat scheelt, er stond een back-up klaar. Ja, deze dingen haperen altijd.”

Marieke: “Maar dat is livetelevisie, hè? Dan gaat het ook wel eens mis.”

Fragment

Het fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Luuk Ikink ziet er steeds hipper uit. Vindt u dat de wasstraat hem goed heeft gedaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen