‘Gordon moet eigenlijk een grote zaterdagshow krijgen op SBS 6’

Privé-sterjournalist Jan Uriot kijkt niet op van de lage kijkcijfers van de Gordon-quiz 5 tegen 5. Hij verdient volgens hem een veel beter programma, bijvoorbeeld een grote zaterdagavondshow.

Gordon en Jan Uriot © RTL

Het is volgens Jan Uriot zwaar onterecht dat Gordon met een simpel programma als 5 tegen 5 wordt afgescheept. “Nu zit hij inderdaad met dat spelletje, 5 tegen 5. Dat vind ik het lulligste spelletje wat er bestaat. Zo’n man als Gordon, waarom krijgt hij geen grote zaterdagavondshow?”, zegt hij in zijn rubriek Wat Vindt Jan.

‘Waarom zo’n spelletje?!’

Het SBS 6 van John de Mol kan een ster als Gordon echt wel wat beters voorschotelen, meent Jan. “Bij Talpa zit hij, die moeten dat toch kunnen produceren? Waarom zo’n spelletje?”

Hij vervolgt: “Die cijfers zijn ook heel slecht. 200 duizend kijkers, geloof ik, maar Nederland zit met deze temperaturen – het is bloedheet – te barbecueën natuurlijk. Dan ga je niet naar dit soort programma’s zitten kijken en dat vind ik vreselijk jammer. Ik koester hem wel.”

Applaus voor drol

De laatste tijd is Gordon vooral in het nieuws vanwege zijn strijd tegen de kilo’s. “Ja, weet je wat het is, op het ogenblik is hij erg aan het afvallen, weet je wel, en daar gaat het dan ook weer even op de socials over. Weet je wat het is, Gordon is een kleurrijk figuur. Daar moeten we zuinig op zijn, kleurrijke figuren.”

Jan vindt wel dat Gordon een beetje moet doseren. “Het is zo dat ik elke week een kilo aankom en dat meld ik ook eigenlijk niet. Kijk, het is bij hem wel natuurlijk zo dat elke drol die hij produceert, daar wil hij applaus voor hebben. Dat is een beetje wat minder aan het worden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Een grote zaterdagavondshow voor Gordon. Goed idee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen