Hans Klok zit niet te wachten op medelijden van EenVandaag-ster

Hans Klok zit absoluut niet te wachten op het medelijden van EenVandaag-ster Lammert de Bruin. De suggestie dat hij avond na avond voor halflege zalen optreedt is onzin, zegt de illusionist.

Lammert de Bruin en Hans Klok © AvroTros

EenVandaag-gezicht Lammert de Bruin zat onlangs in het publiek van de variétéshow van Hans Klok. Na afloop plaatste hij een twitterbericht waarin hij zijn medeleven uitte aan de illusionist en al zijn medewerkers. “Die halflege tent… Ik kan het gewoon niet geloven. Hij treedt op met allemaal topartiesten en de tent was HALFLEEG?!”

Hans reageert

Hans vindt dat allemaal zwaar overdreven. Het was echt een toevalstreffer dat die Lammert in een halflege zaal zat, reageert de illusionist in het onderzoekstijdschrift Party. “Het bewuste twitterbericht van de presentator ging om één zondagavond in Soest. Diezelfde middag had de tent nog ramvol gezeten bij de middagvoorstelling.”

Lammert heeft het allemaal heel erg opgeblazen, vindt Hans. “Zondagavond is gewoon een lastige avond, want weinig mensen hebben er zin in om op die avond uit te gaan. De meesten moeten de volgende dag weer werken of zijn moe aan het einde van het weekend. Daarnaast zijn de kaarten aan de dure kant.”

Kostbare productie

Kan die prijs dan niet een beetje omlaag? “Ik kan het me ook voorstellen dat dat niet voor iedereen is weggelegd. Als je ze halveert, heb je misschien een volle tent, maar aan de andere kant is het een enórme show met mensen uit Italië, Oekraine, Colombia: de hele wereld zit erin. Die moeten ook allemaal betaald worden, het is een kostbare productie.”

Hij vervolgt: “Kort en goed komt het erop neer dat we die bewuste zondagavond inderdaad voor een halve zaal hebben gespeeld en dat zal misschien nog weleens voorkomen. Gelukkig hebben we op andere momenten geen enkel probleem.”

‘We verlengen!’

Hans gaat nog tot en met eind augustus spelen in de circustent. “Die bouwen we eerst op in Amsterdam, daarna Rotterdam en Den Haag.”

Hij besluit: “We verwachten daar heel andere bezoekersaantallen dan in Soest! Bovendien heb ik nog leuk nieuws: we gaan de tour verlengen. Dat doe je niet als het slecht loopt hè!”

Tweet

De gewraakte tweet van Lammert:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen