Privé-journalist die André Hazes jr. spotte: ‘Zal het nooit vergeten’

Privé-sterjournalist Edwin Bredius kan nog steeds niet geloven dat het hem lukte om André Hazes jr. en Monique Westenberg op te sporen in Florida. “Dat gevoel zal ik nooit meer vergeten.”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

De Privé hield de gemoederen vorige week flink bezig door André Hazes jr. en Monique Westenberg innig verstrengeld op de cover te zetten. Het lukte het weekblad om hen op te sporen tijdens hun vakantie in Florida en te fotograferen terwijl ze behoorlijk intiem met elkaar bezig waren bij het zwembad van hun resort.

Hoe is André gevonden?

De geruchten die Yvonne Coldeweijer de wereld heeft ingeslingerd over een liefdeshereniging tussen André en Monique lijken met de foto’s van Privé te zijn bevestigd. Al snel ontstonden er geruchten: hebben André en Monique de Privé zelf gebeld? Of heeft Monique het blad op eigen houtje getipt achter André’s rug om?

Privé-baas Evert Santegoeds ontkent het allemaal. Zijn sterreporter Edwin Bredius, die samen met paparazzo Wesley de Wit naar Amerika afreisde, doet deze week in de nieuwste Privé uit de doeken hoe hij André en Monique nou precies heeft opgespoord.

Celebration

De stilte rondom André en Monique tijdens hun Amerikaanse rondreis zinde Edwin niet en hij wilde er daarom achteraan. Hij herinnerde dat André ooit tijdens een interview verklapte wat zijn favoriete plaats is in Florida: Celebration. “Was deze aanwijzing sterk genoeg om dan maar te gaan zoeken? De hoofdredacteur (Evert, red.) vond van wel”, zegt Edwin.

En daarom reisde Edwin met de paparazzo af naar de andere kant van de oceaan. “Een dag daarvoor ben ik, uit het niets, van hotel veranderd. Mijn eerste keuze lag bij nader inzien te ver af van het centrumpje [van Celebration] en daarom heb ik omgeboekt naar het Meliá Celebration Orlando Hotel.”

‘Vergeet het nooit meer’

Na een vruchteloze ochtend zoeken in het plaatsje Celebration, kwamen Edwin en paparazzo Wesley vermoeid terug in dit middenklassehotel van Meliá. “Als ik, vanuit de kamer, naar het zwembad kijk, zie ik een paar lege bedjes waar we straks wel even kunnen liggen. Maar dan zie ik nog wat anders”, vertelt hij.

De Privé-journalist: “Mijn mond moet wijd open zijn gevallen toen ik twee seconden later, in datzelfde zwembad… Ik zeg: ‘Wes! Daar heb je die Hazes!’ Dat gevoel en dat moment zullen we nooit meer vergeten. De adrenaline begint ineens te stromen. Amper begonnen met onze zoektocht, blijkt de familie in hetzelfde hotel te zitten als wij!”

Heel doorsnee

Het verbaasde Edwin des te meer omdat het hotel nogal doorsnee is. Werkelijk iedere Jut en Jul kan het zich veroorloven. “`Helemaal niet in een villa, niet in een luxe vijfsterrenresort als het Four Seasons, maar in een net maar doorsnee vakantiehotel waar eigenlijk geen Nederlanders komen! Binnen drie kwartier waren de eerste foto’s gemaakt.”

Het scheelde overigens maar een haar of het Privé-duo had André en Monique nooit gespot. Een dag later checkten ze namelijk alweer uit. “We hebben hen dus niet gesproken.”

Privé-cover

De veelbesproken Privé-cover van vorige week:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Verheugt u zich op de documentaire over André Hazes jr?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen