Charly Luske en Tanja Jess ondanks huwelijkscrisis samen op tv

Charly Luske en Tanja Jess zijn vanavond, ondanks hun huwelijkscrisis, gewoon samen te zien op televisie. Ze doen mee als kandidatenkoppel aan het SBS 6-programma Code van Coppens.

Tanja Jess en Charly Luske © Wessel de Groot

Het huwelijk van Charly Luske en Tanja Jess zit in zwaar weer sinds het programma RoddelPraat heeft onthuld dat hij een enorme vreemdganger is. De zanger laat zich niet uit het veld slaan en blijft overal opduiken in de media, waar hij dan heel raar reageert op vragen van de media. Volgens hem zijn er zoveel BN’ers die wel eens vreemdgaan.

Samen op tv

Ondanks alle privéperikelen, zitten Charly en Tanja vanavond gewoon als kandidatenduo in het programma ‘Code van Coppens: de wraak van de Belgen’. Hierin gaan twee duo’s van bekende Nederlanders op zoek naar aanwijzingen in speciaal gebouwde spectaculaire escape rooms. Wie kraakt als eerste de code en kan de kamer verlaten?

Het kandidatenduo waar Charly en Tanja tegen strijdt bestaat uit Sandra Schuurhof en Evelien de Bruijn, bekend van Hart van Nederland. Het is evident dat de opnames plaatsvonden vóórdat de onthullingen over Charly naar buiten kwamen.

Felle kritiek

Privé-baas Evert Santegoeds zit in elk geval niet voor de buis. Hij is alles behalve fan van Charly en uitte deze week felle kritiek op zijn recente tv-optredens. “Wat hij bij ons van de week voor de camera stond te doen was ronduit beschamend. Dat was zo kinderachtig. Echt te flauw voor woorden. Wat een verschutting was dat.”

Charly klaagde dat het ook zijn kinderen raakt. “Dat moet je zelf lekker realiseren op het moment dat je vrouwen uitnodigt om met een Uber naar je toe te komen naar een goedkoop hotelletje.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen