Zucht: Arie Boomsma onthult hoe laat hij zijn agenda openslaat

Arie Boomsma tilt narcisme naar een hoger niveau. De dumbbelldominee denkt dat de ganse natie wil weten hoe zijn dagritmes uitzien. Nu onthult hij zelfs het tijdstip waarop hij zijn agenda openslaat.

Arie Boomsma © Instagram

Het is evident dat Arie Boomsma zelf absoluut niet doorheeft hoe onsterfelijk belachelijk hij zichzelf maakt. De ene keer loopt hij weer als een soort zwerver over de grond te rollen, dan knuffelt hij weer met Thierry Baudet en de andere keer stijgt hij als een soort monster van Loch Ness op uit de wateren van Abcoude.

Ochtendroutine

Het meest tenenkrommend zijn nog wel zijn Instagram-posts waarin Arie de mensen uitlegt hoe zijn dagen er van minuut tot minuut uitzien. De sportschoolhouder deed het vorig jaar zomer al eens en vorige week is hij daar dus wéér mee begonnen. Hij deelde toen zijn slaaproutine en nu geeft hij de mensen zijn ochtendroutine.

Arie staat om zes uur op. Wat-ie dan doet? “Intenties voor de dag uitspreken.” Alleen dat al… En dan? “Tien minuten bewust ademen.” Ah, z’n favoriete hobby: ‘breathwork’. Net wakker, maar nu al doodvermoeiend. En dan? “Buiten enkele minuten het daglicht ‘binnen’ laten komen.”

IJsbad

Nou, wat is Arie weer heerlijk bewust aan het leven. Daarna is het tijd voor zijn ijsbad; drie minuten. En vervolgens? “Dankbaarheid voor een nieuwe dag uitspreken en voor de dingen die ik mag/kan doen.”

En zo gáát het maar door. Op een gegeven moment deelt Arie zelfs op welk tijdstip hij zijn agenda openslaat en de sportuitslagen checkt. “Het ontbijt zit in periodes dat ik niet aan IF (intermittent fasting, red.) doe vóór het moment dat ik mijn telefoon erbij pak (nieuws, apps etc).” Nou, fantastisch.

Het is een wonder dat Arie met zijn dichtgetimmerde leefritme überhaupt tijd heeft om al zijn routines door te geven aan de mensen.

Eigen koers

Het erge is dat er ook nog echt mensen zijn die dit willen weten van Arie. Zo zegt Jacqueline: “Mooie routine Arie. En goed dat je ook deze hebt gedeeld ondanks al dat gezeur over jouw avondroutine! 👍💪 ik kan er wat mee! Thx! 🔥👏”

Arie daarop: “Bij alles wat ik doe, laat zien of maak zijn er altijd mensen die het mooi of leuk vinden en ook altijd mensen die erop afgeven. Ik heb jaren geleden besloten mij door beide niet te laten leiden en gewoon lekker eigen koers te volgen. 💪🏼💕”

Instagram

Arie’s routines:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Maakt Arie Boomsma zichzelf belachelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen