Twitter giert om Arie Boomsma: ‘Geef die man zijn sportschool terug!’

De filmpjes die Arie Boomsma tijdens de lockdown allemaal op Instagram zet leiden tot enige hilariteit. “Kan iemand alsjeblieft Arie z’n sportschool teruggeven?”, klinkt het op Twitter.

Arie Boomsma © Instagram

De socialmediaverslaving van Arie Boomsma neemt tijdens deze lockdown ernstige vormen aan. De hele dag laat Arie op Instagram zien welke oefeningetjes hij allemaal doet om thuis fit te blijven en ook zien we hem de hele tijd als een soort Wim Hof in zijn eigen ijsbad zitten. Heerlijk, vindt Arie dat allemaal.

Corona-outfit

Sommige thuisoefeningen van Arie zien er wel heel mal uit. Zo zien we Arie ditmaal in een vreselijk armoedige corona-outfit over de grond rollen, terwijl hij met een gestrekt been een pantoffel in de lucht houdt (zie onderstaand). “Kan iemand alsjeblieft Arie z’n sportschool teruggeven?”, grapt publiciste Sietske Bergsma op Twitter.

Veel mensen kunnen hartelijk lachen om het filmpje. “Hahaha. Ik hou echt van Arie en zijn oefeningen voor thuis, maar ik snap je punt”, zegt journaliste Fleur Baxmeier bijvoorbeeld.

Onaantrekkelijk

Een Rotterdams anoniempje vindt vooral dat Arie er thuis wel heel onaantrekkelijk bij loopt. “Arie? Ik dacht dat dit een zwerver was. Jezus, wat intens onaantrekkelijk dit. Ik mis alleen nog een harde scheet.”

“Hahaha die is het padje kwijt”, zegt Rogier. En Suzy: “Heeft hij zich al laten vaccineren ofzo?”

BN’ers reageren

Maar ook BN’ers kunnen er hartelijk om lachen. “Moeten we al een crowdfunding starten Arie? #gatinjebroek”, zegt Dennis van der Geest.

En Charly Luske: “Cirque du soleil is aan jou een groot acrobaat misgelopen.”

Filmpje

Het bewuste filmpje ziet u onderstaand (of op zijn eigen Insta):

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen