Natacha Harlequin onder vuur: ‘Dan nog liever Bram Moszkowicz!’

Natacha Harlequin wekt behoorlijk veel irritatie op bij juicekoningin Yvonne Coldeweijer. Ze ergert zich dood aan de Shownieuws-deskundige. “Dan zie ik nog liever Bram Moszkowicz!”

Yvonne Coldeweijer en Natacha Harlequin © Shownieuws

Ze zit er aan de Shownieuws-desk altijd bij alsof zij de enige correcte mening heeft: Natacha Harlequin. Omdat ze overdag een toga draagt, denkt ze dat haar mening relevanter is dan die van haar tv-collega’s. Ze was anderhalve maand geleden al onuitstaanbaar toen ze in de bres sprong voor Lil Kleine en gisteren was het wéér zo ver.

Geen prettige deskundige

Samen met Patty Brard was Natacha hartstikke druk met het verdedigen van de tuigrapper. Ze spreekt haar collega’s met een andere mening dan zó gedecideerd toe dat het gewoon tenenkrommend is. Ook Yvonne Coldeweijer heeft er inmiddels genoeg van. Ze deelt op haar juicekanaal een stevige sneer uit aan de advocate.

Yvonne: “Natacha moet vanwege haar beperkte woordenschat altijd erg lang nadenken over wat ze wil zeggen en probeert daarna deze primaire zinnen zo intelligent mogelijk uit te spreken. Sorry, ik zie Natacha erg vaak aan de desk bij Shownieuws, maar ik vind dit geen prettige deskundige.”

87 procent

De volgers van Yvonne vinden Natacha ook niet te pruimen, blijkt uit een poll op haar juicekanaal. Slechts 13 procent geeft aan haar graag te zien; de overige 87 procent ziet haar liever verdwijnen.

Yvonne ergert zich zelfs zó erg aan Natacha dat ze nog liever Bram Moszkowicz ziet, die er overigens óók al vuistdiep in zit bij Lil Kleine. “Mosko is zooo vervelend, maar toch zie ik hem persoonlijk liever aan de desk dan Natacha.”

Clarice

Tot slot: wat vindt Yvonne eigenlijk van Clarice Stenger, de togamevrouw van RTL Boulevard? “Die heeft dan juist weer heeeel veel woorden nodig om weinig te zeggen.”

Clarice weet in tegenstelling tot sommige van haar collega’s in elk geval wanneer het tijd is om te zwijgen. Als er in RTL Boulevard gesproken wordt over Glennis Grace houdt ze zich bijvoorbeeld bewust afzijdig. De Jumbo-knokker wordt namelijk bijgestaan door een kantoorgenoot van Clarice.

Instagram

Natacha met boezemvriendin Patty:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen