Angela de Jong vindt Patty Brard de hielenlikker van Lil Kleine

Het valt volgens Angela de Jong wel héél erg op dat Patty Brard innig contact heeft met het Lil Kleine-kamp. Ze stelt dat de Shownieuws-deskundige ‘hand- en spandiensten’ voor hem verleent.

Angela de Jong en Patty Brard © Shownieuws

Shownieuws ligt regelmatig onder vuur omdat de zogenaamd onafhankelijke deskundigen aan de desk er vaak vuistdiep in zitten bij de BN’ers die ze bespreken. Denk aan Anouk Smulders (vuistdiep in de Borsato’s), Bram Moszkowicz (met z’n hele familie aan de navelstreng van Lil Kleine) en Guido den Aantrekker (stamgast in Rachels rookhok).

Pislinke Patty

Patty Brard laat al enkele weken blijken erg goed contact te hebben met het Lil Kleine-kamp en heeft sindsdien een enorme draai gemaakt in haar mening over de rapper. Waar ze er vorig jaar nog min of meer voor pleitte om de rapper te cancelen, schreeuwt ze nu de hele Shownieuws-desk bij elkaar dat hij te hard wordt aangepakt.

Net als veel andere BN’ers, denk aan Rob Goossens en René van der Gijp, valt Patty vollédig voor de ’tranentrekkende’ videoboodschap waarin Lil Kleine vanuit Thailand laat weten aan zichzelf te werken. Toen haar collega Bart Ettekoven gisteren in de showrubriek kritisch was over het filmpje, liep Patty helemaal rood aan. Wóest was ze. Píslink.

Angela kritisch

Angela geeft Patty nu een veeg uit de pan in haar nieuwste AD-column. Het is volgens de opiniediva evident dat het filmpje van Lil Kleine onderdeel is van een charmeoffensief. “En als je dan bij de passage ‘ik mis jullie heel erg’ de suggestie weet te wekken dat je stem op het punt staat te breken, dan verdien je een Gouden Kalf.”

Het is gewoon een goedkope pr-truc, meent Angela. “Niks meer aan doen, strik om het filmje, de wereld in sturen en dan maar hopen en bidden dat je manager en platenmaatschappij, maar vooral je fans, erin trappen.”

Hand- en spandiensten

Lil Kleine weet de media aardig te bespelen met zijn ‘emotionele’ boodschap, merkt Angela. “Ook belangrijk: je goede vriendin Patty Brard bellen met het dringende verzoek het ‘s avonds voor je op te nemen in Shownieuws. Zo nodig pers je er in dat telefoontje een snik uit en beloof je haar wat hand- en spandiensten te verlenen voor Patty’s pantercollectie van Kruidvat.”

De rapper is gewoon een Judas, besluit Angela. “Wie de bijbehorende kus wil zien, hoeft enkel het vorige spijt-filmpje van onze Lul eh… Lil maar op te zoeken.”

Wat vindt Yvonne?

Wat vindt Angela’s mediadochter Yvonne Coldeweijer er eigenlijk van? Zij zegt: “Het feit dat hij het voorleest, inclusief de ingestudeerde pauzes, doet me twijfelen aan de oprechtheid van het bericht. Is het door zijn management geschreven? Als het bericht niet vanuit hem komt, komt dan deze ‘zelfhulpreis’ dan wel uit zichzelf?”

“Ik vermoed dat hij en zijn management gaan voor en geveinsde transformatie. Allen dan staat Nederland er nog voor open om hem te vergeven en hem een carrière te gunnen. Ik ben dus nog sceptisch. Prove me wrong, Lil.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is de houdbaarheidsdatum van Patty Brard verstreken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen