Angela de Jong kotst op highfivende Bilal Wahib en Johnny de Mol

Angela de Jong vindt het om te kotsen dat Bilal Wahib en Johnny de Mol gisteren in HLF8 begonnen te highfiven op het krijgen van tweede kansen. “Het was ontluisterend gênant. Alles.”

Bilal Wahib, Johnny de Mol en Angela de Jong © SBS 6

Het is inmiddels een vaste rubriek in HLF8: presentator Johnny de Mol die uithuilt bij zijn ‘wingman’ omdat hij of iemand uit zijn familie slecht in het nieuws is. Gisteren was het weer zo ver: de presentator legde aan Rutger Castricum uit hoe verschrikkelijk het allemaal voor hem is dat Shima Kaes aangifte tegen hem heeft gedaan van zware mishandeling.

Highfiven

Johnny roept de hele tijd dat er helemaal niets waar is van de aantijgingen. Hij gebruikt zijn talkshow HLF8 om de mensen ervan te overtuigen dat Shima alles uit haar duim heeft verzonnen.

Ongeloofwaardig, vindt Angela: “Johnny stond eerst met huilogen tegen wingman Rutger Castricum te betogen dat er helemaal niks waar is van de aantijgingen. Om daarna met Bilal ‘hé minderjarige, je krijgt 17.000 euro als je je piemel laat zien’ Wahib en een uitgelaten Rutger te gaan zitten lachen en highfiven op tweede kansen. Kan allemaal gewoon.”

Bloederige details

Angela vindt dit ongepast, vervolgt ze in haar beruchte column in het AD. Highfiven nadat ‘alle bloederige details van zijn explosieve relatie met Shima Kaes’ op straat zijn komen te liggen, is volgens haar absoluut not done.

Ze vindt het vreemd dat Johnny kennelijk nog steeds niet snapt ‘hoe beeldvorming werkt’. “Ik als simpel tv-columnistje zou, als ik Johnny was, denken: ik pas even op, doe even niks waar mijn schamele drie kijkers aanstoot aan kunnen nemen. (…) Het was ontluisterend gênant. Alles.”

Door het stof

De high five volgde op een opmerking van Rutger Castricum. Hij vroeg Johnny’s mening over Bilal Wahib: “Vind je ook niet dat het ook wel weer moet kunnen op een gegeven moment? Dat je moet kunnen zeggen van: ‘Nou, dit was het.’ Hij is door het stof gegaan. Hij heeft straf genoeg gehad eigenlijk, toch?”

Johnny: “Ik ben de laatste die dat niet kan zeggen.”

Daarop begonnen de heren gezellig met elkaar te highfiven.

Mooi tafeltje

Rutger vond het sowieso prachtig om met twee controversiële figuren aan tafel te zitten. “Het is wel een mooi tafeltje dit, hè? Zo drie imagedeskundigen, hè? Hahahaha.”

Johnny: “Hahaha. Ervaringsdeskundigen!”

Rutger: “Een soort AA-groep, maar dan voor imago’s. Hahaha!”

Johnny: “Hahaha, even terug naar Bilal.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bilal Wahib en Johnny de Mol highfiven op gewoon je carrière weer oppakken na een mediarel. Ongepast?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen