Jacques d’Ancona klaar met Charly Luske: ‘Ranzig en smakeloos’

Jacques d’Ancona is zwaar teleurgesteld in Charly Luske na de onthulling dat hij zijn vrouw Tanja Jess op een schaamteloze wijze heeft bedrogen. “Het is ranzig en smakeloos.”

Jacques d'Ancona, Tanja Jess en Charly Luske © RTL

Charly Luske is door het programma RoddelPraat ontmaskerd als iemand die zijn vrouw Tanja Jess op een wel heel foute wijze bedriegt. Zo begon hij tegen een jonge dame zelfs over verkrachtingsfantasieën. Tanja bekende vervolgens dat ze relatieproblemen hebben en dat hij soms op desperate wijze naar zelfbevestiging zoekt.

Teleurgesteld

Het is walgelijk, vindt Jacques d’Ancona. Hij is bij veel mensen bekend als iemand die vroeger jureerde in populaire tv-programma’s. “Ik dacht Charly goed te kennen. Ik volg zijn carrière al vele jaren omdat ik vrijwel alle theatervoorstellingen recenseer voor Dagblad van het Noorden”, zegt hij in de Nieuwe Revu.

Soms stellen mensen je volgens Jacques ernstig teleur. “Samen met Jacques Herb, Erica Yong en Joke Bruijs heb ik zelf met Charly in het theaterprogramma Later Is Nu gestaan. Een leuke voorstelling waarin we liedjes van vroeger zongen; ik zat als verslaggever achter op het toneel, gaf commentaar en verzorgde de introductieteksten.”

Ranzig en smakeloos

Jacques was altijd onder de indruk van Charly’s talent, maar dat is nu voorbij. “Ik vind Charly een sterke zanger en een goed vertolker van een hoofdrol. Maar wie vertolkt hij in deze erg ranzige, smakeloze en onfrisse affaire?”

“Ik heb Charly hoog zitten, maar dit had niet gemoeten. Simpel gezegd omdat het niet kán.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u van de ontmaskering van BN'ers die stiekem hun vrouw bedriegen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen