‘Jamai Loman volgt Humberto Tan op als gezicht Holland’s Got Talent’

Jamai Loman volgt Humberto Tan op als presentator van de kijkcijferhit Holland’s Got Talent. Althans, dat meldt showbizzkenner Farja ‘FawryNotSawry’ Farvardin. “Ik kan het bijna met zekerheid zeggen.”

Jamai Loman © RTL

Holland’s Got Talent keert volgend jaar terug op de buis en één ding is zeker: de cast wordt volledig omgegooid. In elk geval drie van de vier juryleden zijn niet meer van de partij: Angela Groothuizen is eruit geknikkerd, Ali B zit tijdens de opnames mogelijk achter de tralies en Paul de Leeuw is terugverhuisd naar de publieke omroep.

‘Jamai nieuwe host’

Over de positie van Chantal Janzen is nog niets bekend, maar showbizzkenner Farja Farvardin (FawryNotSawry) meldt nu dat ook Humberto Tan wordt vervangen. Volgens hem is de nieuwe presentator namelijk Jamai Loman, die momenteel te zien is met Secret Duets.

Farja: “Ik kan bijna met zekerheid zeggen dat de presentatie van Hollands Got Talent dit jaar in handen ligt van Jamai Loman.”

Hans Klok in jury?

En wie worden dan de nieuwe juryleden? “Gister had ik laten weten dat Hans Klok en Tygo Gernandt op auditie zijn geweest om de nieuwe jury leden te worden. Het is niet zeker of zij het ook daadwerkelijk zijn geworden.”

Kunnen ze The Masked Singer-jurylid Buddy Vedder niet van stal halen? Alsjeblieft niet, zegt Farja. “Ik vind alles best zolang ze Buddy Vedder maar daar niet neerzetten. Super aardige en leuke jongen maar zit weinig in. We hebben juryleden nodig met een beetje pit en humor.”

Dan Karaty

Het is inderdaad te hopen dat ze Buddy overslaan, maar ondertussen dreigt ook een terugkeer van Dan Karaty. Die zoekt tegenwoordig continu de aandacht met fysieke en mentale klachten. Dan kan hij niet meer zien, dan is hij weer depressief en laatst dook hij overal op om te vertellen over zijn alcoholverslaving. Nu weten we het allemaal wel.

Volgens Televizier zijn andere mogelijkheden Francis van Broekhuizen, Jim Bakkum en… Samantha ‘overkill‘ Steenwijk.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen