Samantha Steenwijk vreest niet voor overkill Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk vreest niet dat er sprake is van een overkill aan Samantha Steenwijk. Ze is dan ook niet van plan om in de komende periode minder in de media te verschijnen, vertelt de Voice-ster.

Samantha Steenwijk © The Masked Singer

Opeens was ze overal en nu kunnen we niet meer om haar heen: Samantha Steenwijk. Je kunt de televisie niet aanzetten of ze vult het beeldscherm. Dan is ze weer deskundige bij RTL Boulevard, dan springt ze weer hysterisch uit een pak en dan jureert ze weer potentiële K3’tjes. Is Samantha niet iets te veel op televisie?

Mevrouw Steenwijk

Samantha wordt in Veronica Superguide voorgelegd of er momenteel niet een beetje te veel Samantha op televisie is. “Bent u nooit bang dat mensen denken: hè nee, niet wéér mevrouw Steenwijk?”

Daarop zegt mevrouw Steenwijk: “Ik ben bang dat mensen die dat denken me sowieso al niets vinden. Mijn fans vinden bijna alles wat ik doe leuk, daar ben je fan voor. Maar iedereen heeft voor- en tegenstanders. Gelukkig zit er een knop op de tv, dus niemand hoeft te blijven kijken.”

Ook vaak op tv in 2022

Ook in 2022 zullen we Samantha veel op televisie zien. “Er komt genoeg aan, zowel op het gebied van televisie als zingen. Ik vind het leuk dat ik die twee petten op heb. Dat houdt het lekker gevarieerd.”

Samantha benadrukt dat ze ondanks al die aandacht nog geen sterallures heeft.”Je moet mensen hebben die je op je plek zetten als dat nodig is. Bij mij hebben ze dat nog niet hoeven doen, hoor. Ik ben zo nuchter dat ik pas twee jaar terug ben gestopt met mijn normale baan bij de visboer, juist omdat ik mijn gewone werk wilde blijven doen.”

Felle kritiek

De overkillverwijten achtervolgen Samantha nu al geruime tijd. Privé-journalist Jan Uriot was de eerste die dit probleem aankaartte en daar reageerde ze als door een wesp gestoken op. “Mislukte urinepot!”, schreeuwde ze. Hij vroeg zich daarop af waar haar humor en zelfrelativeringsvermogen gebleven is.

Tot overmaat van ramp kreeg Samantha hetzelfde verwijt ook al van het AD. Eerder deze maand zegde Samantha een interview met het Veronica-blad nog af, omdat ook dat tijdschrift de Samantha-overload aankaartte.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Samantha Steenwijk te veel op televisie te zien is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen