‘Dochter Linda de Mol bloednerveus bij terugkeer op werkvloer’

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, was aan het begin van de week bloednerveus over haar terugkeer op de werkvloer van Talpa. Dat zegt een ingewijde tegen Yvonne Coldeweijer. “Best sneu!”

Noa Vahle © Talpa

Linda de Mol is even flink de gebeten hond. Ze ligt onder vuur omdat ze al anderhalf jaar lang blijkt te weten van het vermeende seksuele wangedrag van Ali B, maar dat niet heeft verteld aan diens werkgever John de Mol. Deskundigen vinden dat ze daarmee nalatig is geweest. Zelf is Linda compleet verbitterd en woest op al haar critici.

Linda in Parijs

Waar Linda momenteel is? Volgens de Weekend bevindt ze zich op een geheime locatie in het buitenland en zal ze zeker maandenlang uit het zicht van de camera blijven. Waarschijnlijk maakt ze momenteel gebruik van de privéjet van John en die werd een paar dagen geleden nog in Parijs gespot door luchtvaartwatcher Menno Swart.

Showbizzkenner Yvonne Coldeweijer stelt dat Linda inderdaad naar de Franse hoofdstad is afgereisd. “Na de BOOS-uitzending is ze samen met haar dochter in een privéjet gestapt en naar Parijs gevlogen, waar haar vriendin een appartement heeft. Het gaat momenteel erg slecht met haar, hoor ik van een spion.”

Dochter terug

Waar Linda eergisteren weer van Parijs naar Antwerpen schijnt te zijn gevlogen, is dochter Noa Vahle teruggekeerd naar Nederland. Zij zat maandag voor het eerst weer met haar sportrubriekje in de talkshow van haar neef Johnny de Mol. Bovendien is ze ook weer te vinden achter de schermen van VI Vandaag, waar ze dankzij mama ook al een baantje heeft.

VI Vandaag-boegbeeld Johan Derksen verklapte deze week dat Noa een paar weken vrij had gekregen van zenderbaas Marco Louwerens. “Het directeurtje heeft het verstandig geacht om haar even in de luwte te zetten, want er wordt hier natuurlijk ook heel veel gepraat over die affaire.”

Spannend

Volgens Yvonne was Noa aan het begin van de week heel erg nerveus voor haar terugkeer op de werkvloer. “Noa is afgelopen maandag weer begonnen bij VI. Volgens een spion vond ze het spannend om voor het eerst weer terug te keren op de werkvloer na de Voice-ontploffing en voelde zich zichtbaar ongemakkelijk. Sneu!”

“Collega’s wisten daardoor niet goed wat ze moesten zeggen etc., maar iedereen deed natuurlijk wel lief tegen haar.
De Mol-jet heeft ondertussen wat kilometertjes gemaakt afgelopen week, zie ik. Is Lin dan nu in Antwerpen?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de hele Mol-familie beschadigd is door de Voice-rel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen