‘Linda de Mol op geheime locatie, ze blijft maandenlang weg’

Linda de Mol heeft het land verlaten en verblijft momenteel op een geheime locatie in het buitenland. Ze zal zich zeker maandenlang niet laten zien in de Nederlandse media, weet tijdschrift Weekend.

Linda de Mol © RTL

Het is overduidelijk dat Linda de Mol behoorlijk verbitterd is geraakt door het misbruikschandaal rond The Voice of Holland en de kritiek op haar eigen rol daarin. De presentatrice heeft zaterdag een woest statement online geplaatst, waarin ze aangaf helemaal niets meer te gaan zeggen. Ook in haar kasteel in Crailo is het momenteel rustig.

Linda is gevlucht

Volgens tijdschrift Weekend, wiens hoofdredacteur Bart Ettekoven voor de zender van John de Mol werkt, is Linda namelijk vertrokken uit Nederland. ‘Tv-koningin kon alle kritiek niet meer aan… LINDA GEVLUCHT NAAR HET BUITENLAND’, kopt het entertainmentblad deze week.

Waar het een paar weken geleden nog een drukte van belang was in het Gooise kasteel van Linda, is er nu geen hond meer te bekennen. “Haar statige witte villa in Crailo ligt er verlaten bij”, aldus het blad.

‘Niet in Portugal’

Het is algemeen bekend dat Linda regelmatig met de privéjet van de Mol-familie naar haar vaste vakantiewoning in Portugal vliegt. Daar zit ze nu echter níet, weet de Weekend. “Linda zou er volgens insiders bewust voor hebben gekozen om niet naar Portugal af te reizen. Daar bezitten zij en haar broer een prachtige villa aan de kust in het mondaine Vale do Lobo.”

Kennelijk vreesde Linda ook in Portugal te worden aangesproken op de Voice-rel en het bedrog van haar geliefde Jeroen Rietbergen. “Er werd algemeen aangenomen dat zij dáár even op adem zou willen komen, maar Linda schijnt op het allerlaatste moment voor een andere, geheime locatie te hebben gekozen.”

Maandenlang weg

Waar Linda wél is, is onduidelijk. Weekend spreekt van het ‘verre buitenland’. “Daar hoopt zij wat meer rust in haar hoofd te krijgen en de zaken voor zichzelf op een rijtje te zetten.”

De kans is héél klein dat we Linda in de nabije toekomst nog ergens zien opduiken, vertelt een ingewijde. “Zij zit met zoveel vragen, er is zoveel pijn, woede en verdriet. Dit is eerder een kwestie van maanden dan van weken, verwacht ik.”

Statement

Het woeste statement van Linda:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen