Carlo Boszhard gaat ook aangifte doen tegen Yvonne Coldeweijer

Carlo Boszhard gaat ook aangifte doen tegen juicekoningin Yvonne Coldeweijer. Hij beschuldigt haar van smaad en laster. “Het verspreiden van leugens moet gestopt worden”, aldus de RTL 4-ster.

Carlo Boszhard en Yvonne Coldeweijer © RTL

De 52-jarige Carlo Boszhard werd gisteren in het programma RoddelPraat beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Volgens presentator Jan Roos is het namelijk Carlo die wordt bedoeld in het Story-artikel over ‘een tv-presentator die zich vergrepen zou hebben aan minderjarige jongens‘. Een buitengewoon heftige beschuldiging.

Geruchten over Carlo

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer zat naast Jan toen hij in RoddelPraat deze bewering deed. In het programma zelf sprak ze hem nog tegen, maar ná de uitzending plaatste ze in haar Insta-stories dat de verhalen ‘binnenstromen’: “Ik kan hierbij bevestigen dat Guido den Aantrekker met zijn verhaal in Story wel degelijk Carlo Boszhard heeft bedoeld.”

Yvonne gaat nog een stukje verder in haar besloten chatgroep op Telegram. Daar deelt ze meerdere berichten die ze over Carlo binnen heeft gekregen. De tipgevers schetsen een beeld van een perverse tv-presentator.

Aangifte tegen Jan Roos

Carlo heeft, tot verbazing van Natacha Harlequin, nog geen media te woord gestaan over de beschuldigingen. Wel heeft hij gisteren op Instagram geplaatst aangifte te gaan doen tegen Jan Roos en RoddelPraat. “Verbijsterd ben ik over het gemak waarmee mijn naam te grabbel wordt gegooid”, zei hij toen.

Zojuist, bijna een etmaal later, geeft Carlo een update: “Ik heb inmiddels aangifte gedaan tegen Jan Roos en RoddelPraat.”

Ook Yvonne aan de beurt

Daar laat Carlo het niet bij. “Hierbij laat ik weten dat ik ook tegen Yvonne Coldeweijer aangifte doe wegens smaad en laster. Het verspreiden van leugens moet gestopt worden. Ik dank iedereen voor alle steunbetuigingen. Dit kan en mag ik niet over mijn kant laten gaan.”

Yvonne reageert strijdvaardig: “In mijn extra video van vanmiddag in mijn Spionnenleger-app heb ik verklaringen gedeeld van jongens die seksueel overschrijdend gedrag hebben meegemaakt omtrent Carlo Boszhard. Nog steeds stromen de verhalen bij mij binnen, dus het lijkt mij sterk dat dit allemaal leugens zijn, Carlo.”

“Doe lekker aangifte dan gooien we mooi alles op tafel. Heb toch al een humeur vandaag. 😂”

Stories

De stories van Carlo en Yvonne:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen