Marco Borsato krijgt gezelschap: ‘Tv-ster zit aan minderjarige jongens’

De Story laat op deze eerste woensdag van januari een enorme bom ontploffen in Hilversum. Na Marco Borsato zou er nóg een misbruikzaak spelen in BN’er-land. “Heel Hilversum huivert.”

Misbruikzaak © Story

Het lijkt erop dat Marco Borsato op korte termijn niet meer de enige BN’er is die compleet wordt verketterd vanwege beschuldigingen van misbruik. Er zit volgens het spraakmakende entertainmentblad Story nóg een enorme rel aan te komen. ‘Nu ook gerucht over tv-presentator en minderjarige jongens’, staat er deze week op de cover.

Minderjarige jongens

Naast nieuws over de liefdesvakantie van André Hazes jr. naar Marbella en de laatste rimpelingen in de Marco Borsato-vijver, pakt de Story in de eerste editie van 2022 groots uit met geruchten over een nieuwe megarel in wording. ‘Nu ook misbruikschandaal in tv-wereld?’, vraagt het tijdschrift zich af.

Volgens hoofdredacteur Guido den Aantrekker is de tv-wereld ‘in rep en roer’ vanwege een mogelijk nieuw misbruikschandaal. “Het zou daarbij gaan om een tv-presentator die zich vergrepen zou hebben aan minderjarige jongens, zo zingt het rond op het Hilversumse Media Park en daarbuiten.”

Story weet wie het is

De misbruikbeschuldigingen worden volgens Guido ‘in alle rust’ onderzocht om een Borsato-achtige mediastorm te voorkomen. “Story is bekend om wie de geruchten gaan; het gaat om een bekende presentator van wie dat vast en zeker door niemand verwacht zou worden.”

Als het dossier concretere vormen aanneemt, dan verwacht Guido dat de naam snel op straat komt te liggen. “De tv-wereld houdt de adem in.”

In de winkel

De nieuwste Story, met daarin onder meer het artikel over het nieuwe misbruikschandaal in wording, ligt vanaf vandaag in de winkel. De editie online bestellen kan hier.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat dit Story-gerucht leidt tot een nieuwe megarel in Hilversum?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen