Jan Roos: ‘Bewijs tegen Carlo Boszhard is enorm en neemt toe’

Jan Roos blijft standvastig achter zijn aantijgingen aan het adres van Carlo Boszhard staan. Sterker nog: “De bewijslast die we hebben tegen Boszhard is al enorm en neemt nog steeds toe.”

Jan Roos, Carlo Boszhard en Dennis Schouten © YouTube

Het feit dat Carlo Boszhard aangifte tegen hem en zijn programma RoddelPraat heeft gedaan, houdt Jan Roos niet bepaald tegen om zich over de presentator uit te blijven spreken. De opiniemaker blijft erbij: het artikel in de Story over een vieze BN’er die aan minderjarige jongens zou hebben gezeten, gaat volgens hem over Carlo.

Trillen

Wat vindt Jan van de aangifte door Carlo? Hij zegt in de Nieuwe Revu: “Door de aangifte van Boszhard sta ik niet bepaald te trillen op mijn benen. Zo’n aangifte is vooral een seintje naar buiten toe, zo van: kijk mij eens iets terugdoen. Uiteindelijk zullen ze nooit bijten.”

Hij wijst erop dat Marco Borsato ook aangifte heeft gedaan van smaad en laster. “Marco Borsato stuurde zijn advocaat Knoops op me af met het verhaal dat ze gingen onderzoeken wie de geruchten had verspreid en die zou worden aangepakt. Maar ik geloof dat Knoops op dit moment vooral druk bezig is om Borsato uit de gevangenis te houden.”

Bewijslast

Jan lacht erom. “Altijd maar die aangiftes wegens laster en smaad; de bewijslast die we hebben tegen Boszhard is al enorm en neemt nog steeds toe. Niet alleen bij ons, maar ook bij andere juicechannels.”

“En weet je wat er nou feitelijk aan de hand is? Story komt met een verhaal dat een presentator zijn handjes niet thuis kan houden en wij vertellen over wie dat verhaal gaat. Hoe kun je daar nou aangifte tegen doen? Gaat Boszhard mij dan aanklagen omdat ik heb gezegd dat een verhaal in Story over hem gaat?”

Knaller

Dat is kansloos, denkt Jan. “Nou, dat wordt me een knaller van een probleem, zeg. Boszhard kan waanzinnig goed mensen imiteren, maar dat betekent nog steeds niet dat je overal met je handen in en aan mag zitten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Carlo Boszhard heeft nog niet voor de camera gereageerd op de beschuldigingen. Moet hij dat doen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen