Carlo Boszhard krijgt steun van Rob Goossens: ‘Dit is écht schadelijk’

Carlo Boszhard wordt in de rel over zijn vermeende wangedrag gesteund door Rob Goossens, zijn collega bij RTL. “RoddelPraat nam niet eens de moeite om een reactie te vragen!”, roept hij.

Carlo Boszhard en Rob Goossens © RTL

Rob Goossens heeft wel een appeltje te schillen met RoddelPraat sinds presentator Dennis Schouten in het programma heeft gesuggereerd dat hij een stiekeme vreemdganger is. De tv-kenner trekt in de ruzie tussen Carlo en RoddelPraat dan ook partij voor zijn RTL-collega. “Ik voelde me ongemakkelijk toen Carlo Boszhard voor de bijl ging in RoddelPraat.”

Schadelijke verhalen

Volgens RoddelPraat is Carlo de vieze BN’er die volgens Story aan minderjarige jongens heeft gezeten. Rob in Veronica Superguide: “Dat onderzoek heeft vooralsnog niks substantieels opgeleverd, dus op dit moment gaat het slechts om schadelijke verhalen. Toch nam RoddelPraat niet eens de moeite om Boszhard om een reactie te vragen.”

Het beschuldigen van BN’ers begint echt een beetje de spuigaten uit te lopen, vindt Rob. “Is het door de huidige sentimenten niet iets té gemakkelijk geworden om grote namen te beschuldigen?”

Terughoudendheid

Programma’s als RoddelPraat moeten echt even dimmen, vindt Rob. “Als mensen zich seksueel misdragen, dan hoop ik dat ze daarvoor gestraft worden. Ik hoop alleen ook dat de terughoudendheid over dit soort kwesties snel terugkeert in de media.”

“Dat we zulke beschuldigingen brengen op basis van een duidelijke bron, hard bewijsmateriaal of een aangifte. Want op deze manier maken we nog een keer iemand kapot die achteraf helemaal niks misdaan blijkt te hebben.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u anders over Carlo Boszhard gaan denken door de RoddelPraat-beschuldigingen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen