Yvonne Coldeweijer: ‘Waarom wordt Carlo Boszhard gedoogd?’

Yvonne Coldeweijer vraagt zich af waarom RTL niet ingrijpt na de geruchten over het vermeende wangedrag van Carlo Boszhard. “Daar is hij te duur voor”, speculeert de gevreesde juicekoningin.

Carlo Boszhard en Yvonne Coldeweijer © RTL

Het was de afgelopen maanden een drukte van jewelste bij de Hilversumse brandstapel. De juicekanalen grilden de ene na de andere BN’er en heel even dreigde A-ster Carlo Boszhard er ook op te belanden. Volgens zowel RoddelPraat als Yvonne Coldeweijer heeft hij zich schuldig gemaakt aan wangedrag, maar daar zijn vooralsnog geen bewijzen voor.

Yvonne speculeert

Althans, Jan beweert dat de bewijzen zich opstapelen, maar daar heeft het grote publiek helemaal niets van gezien. De mensen thuis lijken er dan ook weinig van te geloven: er is weinig ophef over Carlo’s vermeende misdragingen en hij is dan ook niet op de Hilversumse brandstapel beland.

Yvonne vindt dat vreemd. “Carlo staat erom bekend dat hij collega’s op de werkvloer ongevraagd in het kruis grijpt. Als Vieze Jeroentje gecanceld is vanwege geile appjes en Marc Overmars voor z’n dickpics, waarom wordt het gedrag van Carlo dan wel gedoogd? Omdat collega’s geen aangifte durven te doen”, schrijft ze op haar juicekanaal.

‘Carlo te duur’

Het is volgens Yvonne evident waarom RTL een passieve houding aanneemt in dit dossier. “Zonder aangifte doet RTL precies niks. Daar is Carlo te duur voor.”

Formatbedenker Kirsten Jan van Nieuwenhuijzen stelde eerder al dat een uitschakeling van Carlo een enorm probleem zou zijn voor RTL 4. “Het is op dit moment misschien wel de grootste naam van RTL.”

Voor de bus

Er wordt in het dossier-Carlo overigens erg veel kritiek geuit op de juicekanalen, omdat er geen enkel bewijs wordt gedeeld. Zo vindt Reporters Online het veel te ver gaan om Carlo neer te zetten ‘als zijnde de grootste homo-viespeuk van Hillywood’.

“Zonder enig nader onderzoek, zonder hoor en wederhoor, zonder eventuele slachtoffers gehoord te hebben: Carlo Boszhard werd – zoals we dat noemen – voor de bus gegooid.”

‘Huh? Carlo in de fout?’

Ook Nieuwe Revu heeft zijn bedenkingen. “Huh? Carlo Boszhard in de fout? Die was toch altijd van onbesproken gedrag? Het is inderdaad maar de vraag wat er waar is van de beweringen die er worden gedaan over de presentator/programmamaker.”

“Enige scepsis is wellicht op z’n plaats”, aldus het tijdschrift.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het terecht dat RTL geen consequenties verbindt aan de geruchten over Carlo Boszhard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen