Richard Groenendijk gelooft niets van ‘wangedrag’ Carlo Boszhard

Richard Groenendijk gelooft niets van de beschuldigingen aan het adres van Carlo Boszhard. De presentator wordt door juicekanalen beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Carlo Boszhard en Richard Groenendijk © RTL, William Rutten

Carlo Boszhard is er zó boos over dat Yvonne Coldeweijer en RoddelPraat hebben gesuggereerd dat hij zich grensoverschrijdend zou hebben gedragen, dat hij aangifte tegen hen heeft gedaan. Heel goed, vindt Richard Groenendijk dat. Hij gelooft in de onschuld van Carlo.

Richard steunt Carlo

Het zijn volgens Richard niets meer dan roddels. “Ik kan me niet voorstellen dat Carlo zich heeft misdragen en in die zin is het dan terecht dat hij aangifte doet. Als het niet waar is, moet je aangifte doen. Zoals het ook terecht is dat Humberto Tan aangifte heeft gedaan tegen Albert Verlinde, en zich daaraan vasthoudt.”

Dat Carlo en Humberto van zich afbijten is alleen maar te prijzen, vindt Richard. “Je moet niet iets roepen als er geen harde bewijzen zijn. Ik snap ook niet dat het allemaal zomaar meteen de wereld in wordt gegooid zonder echt bewijs. Dán moet iemand berecht worden.”

18 miljoen rechters

Het valt Richard op dat ‘onschuldig tot het tegendeel bewezen is’ vaak niet eens meer geldt. “Tegenwoordig is de rechtszaak al geweest en de uitspraak al gedaan door 18 miljoen mensen en dat is natuurlijk niet goed.”

Zelf vreest Richard niet voor beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag. “Als ik iemand een knuffel of een zoen geef, zijn dat alleen maar mensen die ik écht goed ken, verder ben ik niet lijfelijk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen