Carlo Boszhard na woedeuitbarsting: ‘Oekraïne overschaduwt alles’

Carlo Boszhard lijkt weer een beetje tot bedaren te zijn gekomen. Twee weken na zijn woedeuitbarsting over de roddels over van Jan Roos, schrijft hij: “Oekraïne overschaduwt alles.”

Jan Roos, Carlo Boszhard en Dennis Schouten © YouTube

Het is alweer twee weken geleden dat Carlo Boszhard voor de bus werd gegooid door RoddelPraat. Hij zou de vieze BN’er zijn waar de Story over had geschreven. Wóest was Carlo: hij kondigde direct juridische stappen aan. Eerst tegen Jan Roos, daarna tegen Yvonne Coldeweijer. En juist daardoor werden de roddels nóg groter nieuws.

Oekraïne

Inmiddels lijkt Carlo dus weer een beetje tot bedaren te zijn gekomen. Naar eigen zeggen kan hij zich momenteel echt even nergens meer druk om maken. Ook het Eurovisie Songfestival kan hem even niet bommen. “Alles, zeker een liedjesfestijn, wordt overschaduwd door de rampzalige situatie in Oekraïne”, schrijft hij in zijn Televizier-column.

Het Songfestival begint over twee maanden en normaal gesproken is Carlo daar heel erg mee bezig. Dat is nu wel anders. “‘Hé Carlo, hoe vind jij het liedje van Italië?’, vraagt iemand. Het kan me niks schelen.”

Songfestival

Carlo vraagt zich überhaupt af of het liedjesfestijn op 10 mei wel door kan gaan. “Moet je zo’n Songfestival wel door laten gaan? Aan de andere kant was dit festival juist bedoeld om Europa te herenigen.”

Het is goed dat de Russen eruit zijn gegooid, vindt Carlo. “Maar wat had ik graag gehad dat het daar wél werd uitgezonden. Minutenlang applaus en steun voor Oekraïne.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen