‘Jeroen Rietbergen in afkickkliniek, daarna terug naar Linda de Mol’

Jeroen Rietbergen heeft zich laten opnemen in de afkickkliniek The Ranch Tennessee, aldus de alwetende showbizzhyena Yvonne Coldeweijer. “Daarna mag hij weer terug naar Linda de Mol.”

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen © RTL

Linda de Mol heeft Jeroen Rietbergen vorig weekend, na een relatie van vijftien jaar, de deur gewezen. De reden is evident: Jeroen blijkt een sleutelrol te spelen in het misbruikschandaal rond The Voice of Holland. Gisteren werd de bandleider gespot op Schiphol en al snel werd duidelijk dat hij naar Nashville zou gaan vliegen.

Lek bij KLM

Hoe dat duidelijk werd? Door gelekte informatie uit de KLM-systemen, die door juicekanaal Juice Channel gepubliceerd werd. Dat wordt door de luchtvaartmaatschappij zó hoog opgenomen dat er een intern onderzoek is opgestart. “We hebben intern maatregelen genomen om de zaak te onderzoeken en aan te pakken.”

Journalist Martijn Mastenbroek vindt het heel ver gaan. “Prima hoor die juicekanalen. Loer er zelf ook op. Maar die mol bij KLM gaat echt te ver. Gebeurde ook al eens bij André Hazes. Natuurlijk zijn die Jeroen en Dré twee hansworsten, maar gaan de vluchtgegevens van bijvoorbeeld John van den Heuvel straks ook rond? Bizar!”

Afkicken

Yvonne Coldeweijer, die haar bronnen consequent op orde heeft, stelt dat Jeroen gaat afkicken in The Ranch Tennessee, op ongeveer een uur rijden van de luchthaven van Nashville. “Volgens een spion heel dicht bij familie de Mol checkt Vieze Jeroentje straks in bij deze kliniek in Nunnelly, Tennessee”, schrijft ze op Instagram.

RTL Boulevard meldt hetzelfde: “Volgens betrouwbare bronnen (lees: Yvonne, red.) zit de ex-partner van Linda de Mol in een kliniek in de Amerikaanse staat Tennessee.”

Zijn advocaat Peter Plasman zegt daarover tegen de showrubriek: “Ik kan bevestigen dat mijn cliënt naar het buitenland is vertrokken. Maar waarom dat is en wanneer de reis is gepland, daar ga ik niks over zeggen. Omdat dat privé is.”

Seksverslaving

Waar gaat Jeroen van afkicken? Yvonne: “Wat hij daar gaat doen de komende tijd? Het zou kunnen dat hij daar gaat werken aan zijn seksverslaving. Of hij nog andere verslavingen heeft, is nog niet bekend.”

Volgens Johnny de Mol is het in elk geval evident dat zijn ‘aangewaaide oom’ Jeroen ziek is. “Als we het even over Jeroen Rietbergen hebben, mijn oom: de man is ziek. Een kronkel, noem het wat je wil”, zei hij gisteren in zijn talkshow.

Yvonne vermoedt dat Jeroens opname past in het pr-plan om straks weer terug te keren in de armen van Linda. “Het klinkt ook wel helemaal als Gooische logica dat hij na dit ‘intensieve traject’ weer terug mag komen bij Lin en de familie, want dan heeft ‘ie toch weer aan zichzelf gewerkt.”

Voor de bühne

Eerder deze week stelde Yvonne al dat deze break-up voor de bühne is. Het was bij Linda immers allang bekend dat Jeroen een notoire vreemdganger is, dus dat kon geen verrassing voor haar zijn. “Dit is een break-up ‘Leontine’-stijl. Lin heeft geen keus naar de buitenwereld toe. Ze blijven waarschijnlijk gewoon samen onder de radar.”

Juice Channel voegt daar nu aan toe: “Betrouwbare bronnen rondom Linda melden nu ons dat het idee om naar deze kliniek te gaan vanuit Linda is gekomen en dus niet van Jeroen zelf! Waarschijnlijk denkt Jeroen nu dus dat Linda hem weer zal vergeven als hij terug komt uit dit ’therapieoord en die kans is zeker niet ondenkbaar…”

Vluchtgegevens

De vluchtgegevens van Jeroen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de kijker het van Linda de Mol accepteert als ze terugkeert in de armen van Jeroen Rietbergen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen