Jeroen Rietbergen vlucht naar Amerika na breuk met Linda de Mol

Jeroen Rietbergen vlucht weg uit Nederland na zijn breuk met Linda de Mol en de shockerende uitzending van BOOS. Hij heeft vanochtend KLM-vlucht 623 gepakt naar het Amerikaanse Atlanta.

Jeroen Rietbergen © RTL, YouTube

De juicekanalen hebben helemaal geen dure paparazzi nodig om spraakmakend te zijn; hun volgers en spionnen zijn immers allemáál uitgerust met een camera. Waar het ene juicekanaal vandaag uitpakt met een ijsberende Ali B in Dubai, pakt het andere juicekanaal uit met een foto van Jeroen Rietbergen op luchthaven Schiphol.

Heet onder de voeten

De foto van de wegvluchtende Jeroen is gepubliceerd door juicekanaal FawryNotSawry. Ondertussen deelt showbizzhyena Yvonne Coldeweijer gedetailleerde informatie. “Jeroen Rietbergen is zojuist gespot bij de security check op Schiphol. Waarschijnlijk krijgt hij het te heet onder zijn voeten, want hij vliegt momenteel naar Atlanta.”

Het was een nogal ongemakkelijke situatie op Schiphol, aldus Yvonne. “Vieze Jeroentje was helemaal vermomd met capuchon en zonnebril op, maar bij de security check moet je die natuurlijk allemaal uiten afdoen. Zo awkkk…”

Overstap naar Nashville

Juicekanaal Juice Channel komt op de proppen met een screenshot uit de systemen van KLM, waarop te zien is dat Jeroen na aankomst in Atlanta zal overstappen naar Nashville. Het is onduidelijk wat hij daar gaat doen, maar Jeroen is muzikant en Nashville wordt ook wel de hoofdstad van de countrymuziek genoemd.

Jeroen, die afgelopen weekend is gedumpt door Linda de Mol, is een van de drie ‘roofdieren’ die gisteren centraal stonden in de onthullende documentaire over het misbruik bij The Voice. De andere twee heren, Ali B en Marco Borsato, bevinden zich momenteel in respectievelijk Dubai en – voor zo ver bekend – Alkmaar.

Screenshots

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen