Linda’s botoxbestie Diana bedreigt Koen Kardashian

Geplaatst op vr 07 aug 2020 om 10:45

Realityster Koen Kardashian is twee weken geleden bedreigd door Diana Gabriels, de foute vriendin van Linda de Mol, omdat hij een grapje over haar heeft gemaakt. Dat onthult hij op Instagram naar aanleiding van de BOOS-aflevering over deze cosmogriezel. Koen heeft kennelijk ook al een online talkshow en daarin was twee weken geleden realitytokkie Michella Kox te gast. “Wie is nou echt de nepste persoon van de wereld?“, vroeg hij aan haar. Ze hoefde niet lang na te denken.

Michella: “Weet je wie ik echt een nep wijf vind? Die Diana Gabriels, die oude tang. Dat vind ik zo’n nep wijf. Dat is echt de enige waarvan ik denk: dat vind ik echt een nep wijf. Ik weet het niet die oude tang. Een naar mens.”

Koen: “Oh, heerlijk, Diana Gabriels.”

Michella: “Kom je daar wel eens?

Koen: “Ik heb wel eens een afspraak willen maken en toen dacht ik: oh nee, toch niet. I’m a celebrity, not a C-celebrity.”

Met die grap doelt Koen op de vele samenwerkingen die Diana aangaat met realitysterren. In ruil voor wat pr krijgen zij dan gratis een cosmetische behandeling.

‘Ik maak je met de grond gelijk!’

Nou, die grap viel niet in goede aarde bij Diana, blijkt uit een WhatsApp-gesprek dat Koen op straat gooit. Diana: “Hai Koen, jammer 1 november ligt mijn boek in de winkel van de straat tot mijn eerste miljoen. Deze blog zal ik daar uitvoerig in bespreken. Met vriendelijke groet, Diana Gabriels. Ps ik heb 2 kinderen de grootste liefde uit mijn leven en je doet mijn kinderen nu pijn.”

Als ze niet direct een reactie krijgt, gaat ze helemaal los in een stortvloed aan berichtjes:

 • Doe mijn kinderen geen pijn.”
 • Foutje
 • Ik maak met de grond gelijk
 • Kom van de straat, dus wens je sterkte
 • Binnen een paar dagen wordt ik Oma ???
 • Hoe ?
 • Wat heb ik je aangedaan?
 • Ik maak . . . .
 • Dit gaat echt te ver
 • Ik geef je 24 uur
 • Max
 • Zou je management maar bellen

Koen dan: “Hi Diana ik heb het zojuist even terug gekeken. Naast dat ik het wel meen had ik dit publiekelijk niet hoeven zeggen. Excuses daarvoor. Om even op jou berichten van zojuist terug te komen, alvast gefeliciteerd met je boek, ik hoop dat het goed gaat scoren! Het maakt mij verder niet uit of je van de straat komt doch een miljoen bij elkaar hebt verdiend. Verder snap ik niet wat het met het mooie nieuws heeft te maken dat je oma gaat worden. Gefeliciteerd Diana! Maar bovenal laat ik mij niet bedreigen, door niemand niet. Of je nou van de straat komt of de koningin bent. Bij jou is dat hierbij het eerste geval. Als nog, excuses van mijn opmerking. Liefs Koen.”

Diana: “Ik bedreig je niet. Jij en de zigeunerin hebben mij nog nooit ontmoet?

Koen: “Hey meid ik ben op een verjaardag ik heb hier verder echt geen tijd voor. Waarschijnlijk is dit voor jou veel sensatie maar laat mij alsjeblieft met rust. Dankjewel alvast.”

Dan blokkeert Koen haar.

‘Ik schrok hiervan’

Twee weken later klapt Koen hier dus over uit de school, is te zien in zijn stories. “Hallo lieve vriendinnen, ik keek zojuist de nieuwe BOOS van mijn lieve vriendje Tim en dat gaat over de kwestie Diana Gabriels. Ik wilde er eigenlijk niets over kwijt, maar ik heb twee weken geleden in mijn nieuwe programma Koens Cocktails gezegd dat ik me niet zou laten behandelen door Diana Gabriels, omdat ik een ‘celebrity ben en geen C-celebrity’. Dat was natuurlijk gewoon een dosis humor en een snauw. Ik kreeg daar een reactie op van Diana in een WhatsApp.”

Die WhatsApp-conversatie verbaasde Koen zeer. “Ik schrok hier wel gewoon heel erg van. Het is natuurlijk net of ik een WhatsApp-conversatie heb met een meisje van 16, die zwaar in de puberteit zit, maar dit was Diana Gabriels. Wees gewaarschuwd.”

BOOS-presentator Tim Hofman is verbijsterd. “Klein bedreiginkje links. Michelle Kox denigrerend bedoeld zigeuner noemen rechts“, zegt hij. “Hahaha wat een shitshow.

Lees ook:
Foute vriendin Linda de Mol ontploft tegen Tim Hofman (gisteren)
Patty Brard over foute vriendin Linda de Mol: ‘Oplichter!’ (vandaag)

Foto: Instagram
44 Reacties op “Linda’s botoxbestie Diana bedreigt Koen Kardashian”


 1. Anouk

  Koen, is het meest ongelukkige jongetje van Amsterdam, altijd de clown uithangen of als handtas figureren van afgedankte Estelle of de verbouwde vriendin van Lil Kleine, maar ze nemen hem niet mee naar Ibiza, hij blijft alleen achter als een zwerver zonder geld in Amsterdam, en een beetje drankjes aftroggelen van hetero’s of een jaar of 4 is iedereen dit figuur vergeten en loopt het altijd slecht af met dit soort figuren.

 2. Alex

  Haha want gênant. Ik mag Koen overigens niet, maar zijn berichtjes naar haar toe vind ik best netjes eigenlijk.

 3. Dorine

  Het hebben van veel geld en een (slecht)verbouwd uiterlijk is geen garantie( of een bewijs van) voor intelligentie, nivo, beschaafdheid, medemenselijkheid en oprechte vriendschap.
  Bovendien is het ook niet te koop !!!
  ‘ Al draagt een aap een mooie ring, het is en blijft een lelijk ding’.
  Beproefde uitspraak , lijkt mij in deze.

 4. Ron

  Wie zijn deze mensen?

 5. belanda

  Welke relbakken schrijven deze artikelen? Van die dikke gepeste h0m0fielen swso..

 6. Tina

  Als ik Diana was, zou ik iets aan die verschrompelde nek laten doen.

  (Dit was een test, ik verwacht zo dadelijk een persoonlijke reactie).

 7. Tycho Graagnat

  Zo zielig dit.
  Randfiguren, met opgespoten lipjes, Koen van Dijk.Hoe noem je zo’n wezen eigenlijk?
  Nooit een oorlog of tegengeslag meegemaakt waarschijnlijk. Oorlog op voorhand verloren, want hij moest eerst lang de visagist.
  Mag dit weg,?

 8. Tina

  Trouwens, hoe ziek ben je als je de achternaam Kardashian adopteerd?

 9. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  De leegheid die dit bericht ademt is onovertroffen.

 10. MediaPrak

  Diana Gabriel’s bedreigt de Nederlandse volksgezondheid zou een betere kop boven dit artikel zijn geweest.

 11. Tina

  Diana, ik zie een rimpeltje langs je ogen. Kan echt niet meid.

  (2e poging, ze zal t wel druk hebben vanochtend)

 12. HBaz

  Over een griezel gesproken.

 13. Pipo de poep

  Tycho Graagnat
  vr 07 aug 2020 om 11:13 Hoeveel oorlogen heb jij al meegemaakt?

 14. Pipo de poep

  Dorine
  vr 07 aug 2020 om 11:06 Het is gouden ring vrouwtje..

 15. Echo

  Dana Gabriels is wel een heel eng mal oud wijf om te zien. Dat strakke gezicht maakt haar zo lelijk en zeer oud. Een gezicht zonder rimpels maakt je niet jonger wel belachelijk en bovenal ouder.

  Ik zie tegenwoordig veel te strakke glimmende voorhoofden en dat is niet mooi om te zien. De oogleden zakken mee en je ziet er zo vreemd uit, dus vooral niet jonger. Ga lekker sporten of zo om fit te blijven en accepteer dat je ouder wordt. De klok terugdraaien door alles strak te houden werkt niet, het werkt tegen je, je wordt een karikatuur van je zelf. Kijk naar Joling , Connie, Patty etc. ze zien er niet meer ( lees belachelijk) uit.

 16. Mart

  Dit is de moeder van die meid uit Secret Story Joanna die te veel om aandacht vroeg en veelste lang in het programma bleef.. Die moeder is best een heerlijk mens.. moeten de mensen maar beter opletten wat ze doen

 17. Mark

  Over 10 jaar vat die Koen helemaal uit elkaar van de operaties, gevalletje Michael Jackson. En als ik de Kim Kardashian was zou ik hem aanklagen vanwege misbruik van haar goede naam.

 18. Echo

  Diana Gabriels s wel een heel eng mal oud wijf om te zien. Dat strakke gezicht maakt haar zo lelijk en zeer oud. Een gezicht zonder rimpels maakt je niet jonger wel belachelijk en bovenal ouder.

  Ik zie tegenwoordig veel te strakke glimmende voorhoofden en dat is niet mooi om te zien. De oogleden zakken mee en je ziet er zo vreemd uit, dus vooral niet jonger. Ga lekker sporten of zo om fit te blijven en accepteer dat je ouder wordt. De klok terugdraaien door alles strak te houden werkt niet, het werkt tegen je, je wordt een karikatuur van je zelf. Kijk naar Joling , Connie, Patty etc. ze zien er niet meer ( lees belachelijk) uit.

 19. Claire

  Koen Kardashian vind ik een zeer kwetsbare zielige man. Ik heb het met hem te doen. De hele dag zo hysterisch moeten doen is wel een erg zware opgave. Hij mag wel uitkijken niet zeer depressief te worden.

  Diana Gabriels ziet er uit als een karikatuur uit Spitting Image. Hoe is het mogelijk dat je dat jezelf aandoet?

 20. Hans

  Koen is een gevalletje fantast.. wat een maf vies ding is dat.. gatverdamme

 21. Gerda

  Diana is geboren in 1961 dus jokt ook nog over haar leeftijd. Wat een onzin zeg

 22. rooie Rinus

  Botoxbestie. Daarvoor kom ik op MC! Schitterend woord!

 23. MC after dark

  Ze sporen allebei niet maar Diana is een oude vrouw met een mislukte facelift.

 24. Trudy

  Wat een ontzettend triest figuur… die lippen zijn toch werkelijk waar Bespottelijk!!
  En zelf ziet hij het niet meer… in en in triest….

 25. X

  Zo te zien en te lezen mis ik niks dat ik serieus waar nog nooit van deze mensen gehoord heb.

 26. Oen Gabriels Zigeunerinnetje

  Ik vind Die Koen heel eng om te zien en Diana ook heel eng! Hun gezichten zijn echt zwaar misvormd door al die troep.

 27. Teuntje

  Tis een fossiel en een oplichtster die niet bevoegd is om medische ingrepen te doen er is met iemand heel fout gegaan en haast overleden……… de beste vriendin van Linda die Linda ook verbouwd heeft lekker zooitje alles voor geld he….. de Video BOOS van Tim Hofmann is te bekijken op You Tube daar zie je een griezel van een wijf die flipt….GGD moet ingrijpen deze bitch mag haar praktijken niet meer uitvoeren

 28. Kriss Kattenpis

  Diana: “Ik bedreig je niet. Jij en de zigeunerin hebben mij nog nooit ontmoet?”

  Zigeunerin, geeft ze hier nu gewoon toe dat het een oplichtster is?
  Wat zigeuners zijn toch gewoon oplichters……

 29. Kriss Kattenpis

  O ze bedoelt met zigeunerin Michella Kox haha wat een belediging zeg!!!!
  Maar goed Diana had ook een zigeunerin kunnen zijn ze maakt ook alleen maar reclame met “zigeunerinnen”

 30. Snorlax

  Diana is inderdaad een oplichtster, maar die Koen is ook echt niet te pruimen…wat doet hij eigenlijk? Waarom is hij ‘bekend’? Hij slijmt altijd bij estelle, monica geuze, Anna Nooshin, Vriendin van Kleine en ander irritant volk. Aandachtsgeil eng uitziend mannetje.

 31. Dartsfan

  Hou alsjeblieft op met ineens zoveel aandacht geven aan die Botox oplichtster. Het interesseert me werkelijk geen hol wat ze uitspookt

 32. Roel Veltmeijer

  Koen…..zucht. Ook zo’n domme koe uit het Amsterdamse groepje van Anna Nooshin en Robbert Rodenburg. Is niks, kan niks, wordt niks. Triest figuur joh met een verbouwde kop.

 33. Plop!

  Wat een lelijk wijf is die Gabriels, zo’n kop, dat komt nooit meer goed.

 34. tim

  wie zijn dit?

 35. Toi Toi

  Nou ik denk dat Diana weer de straat op kan.

 36. Frank

  Waarom wordt Linda de Mol steeds gelinkt aan deze vrouw? Dat is niet fair.

 37. Miep

  Hahaha wat plaatst ze zichzelf nog hoog zeg!
  “Van de straat” mocht ze willen!
  Met dr waardeloze plastisch chirurgie zaakje…
  Zogenaamde artsen zonder BIG nummer opereren je daar ( pas erg op daar)
  Dan werkt er nog ene Roddi Roberto die is zo zo zo slecht !
  Veel fouten op z’n naam staan!
  Maar die Diana slaat werkelijk alles … geen diploma niks heeft ze !
  Ziet er altijd slordig en verwaarloost uit en mag niks maar dan ook niks doen!
  Zelfs geen advies geven vind ik !!!!
  Diana en Linda tja soort zoekt soort zeggen ze … triest!

 38. Gerda

  Diana is van de straat, 59 jaar en een rimpelhoofd. dan kun je zelfs achter het CS niks meer verdienen..Haar roots verloochenen zich niet in gedrag en taalgebruik..

 39. Tweetie

  Patty Brad noemt Diana een oplichter.
  Check laatste post van Tim Hofman op Instagram.

 40. Marcel

  59 jaar? Het bewijs dat dat straktrekken je alleen maar ouder doet lijken. Ik had haar 70 geschat.

 41. Henk

  Het is net een soort anorexia…
  de patiënt ziet zelf niet meer hoe belachelijk slecht ze er uit zien.

 42. Koetjesreep

  Het lijken wel twee schaamlippen op die foto van Koen Kardashian.

 43. Koos

  Ze zouden het goed doen op een freakshow.

 44. Jaap Aap

  Euh WIE???

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.