Linda’s botoxbestie Diana bedreigt Koen Kardashian

Realityster Koen Kardashian is twee weken geleden bedreigd door Diana Gabriels, de foute vriendin van Linda de Mol, omdat hij een grapje over haar heeft gemaakt. Dat onthult hij op Instagram naar aanleiding van de BOOS-aflevering over deze cosmogriezel. Koen heeft kennelijk ook al een online talkshow en daarin was twee weken geleden realitytokkie Michella Kox te gast. “Wie is nou echt de nepste persoon van de wereld?“, vroeg hij aan haar. Ze hoefde niet lang na te denken.

Michella: “Weet je wie ik echt een nep wijf vind? Die Diana Gabriels, die oude tang. Dat vind ik zo’n nep wijf. Dat is echt de enige waarvan ik denk: dat vind ik echt een nep wijf. Ik weet het niet die oude tang. Een naar mens.”

Koen: “Oh, heerlijk, Diana Gabriels.”

Michella: “Kom je daar wel eens?

Koen: “Ik heb wel eens een afspraak willen maken en toen dacht ik: oh nee, toch niet. I’m a celebrity, not a C-celebrity.”

Met die grap doelt Koen op de vele samenwerkingen die Diana aangaat met realitysterren. In ruil voor wat pr krijgen zij dan gratis een cosmetische behandeling.

‘Ik maak je met de grond gelijk!’

Nou, die grap viel niet in goede aarde bij Diana, blijkt uit een WhatsApp-gesprek dat Koen op straat gooit. Diana: “Hai Koen, jammer 1 november ligt mijn boek in de winkel van de straat tot mijn eerste miljoen. Deze blog zal ik daar uitvoerig in bespreken. Met vriendelijke groet, Diana Gabriels. Ps ik heb 2 kinderen de grootste liefde uit mijn leven en je doet mijn kinderen nu pijn.”

Als ze niet direct een reactie krijgt, gaat ze helemaal los in een stortvloed aan berichtjes:

  • Doe mijn kinderen geen pijn.”
  • Foutje
  • Ik maak met de grond gelijk
  • Kom van de straat, dus wens je sterkte
  • Binnen een paar dagen wordt ik Oma ???
  • Hoe ?
  • Wat heb ik je aangedaan?
  • Ik maak . . . .
  • Dit gaat echt te ver
  • Ik geef je 24 uur
  • Max
  • Zou je management maar bellen

Koen dan: “Hi Diana ik heb het zojuist even terug gekeken. Naast dat ik het wel meen had ik dit publiekelijk niet hoeven zeggen. Excuses daarvoor. Om even op jou berichten van zojuist terug te komen, alvast gefeliciteerd met je boek, ik hoop dat het goed gaat scoren! Het maakt mij verder niet uit of je van de straat komt doch een miljoen bij elkaar hebt verdiend. Verder snap ik niet wat het met het mooie nieuws heeft te maken dat je oma gaat worden. Gefeliciteerd Diana! Maar bovenal laat ik mij niet bedreigen, door niemand niet. Of je nou van de straat komt of de koningin bent. Bij jou is dat hierbij het eerste geval. Als nog, excuses van mijn opmerking. Liefs Koen.”

Diana: “Ik bedreig je niet. Jij en de zigeunerin hebben mij nog nooit ontmoet?

Koen: “Hey meid ik ben op een verjaardag ik heb hier verder echt geen tijd voor. Waarschijnlijk is dit voor jou veel sensatie maar laat mij alsjeblieft met rust. Dankjewel alvast.”

Dan blokkeert Koen haar.

‘Ik schrok hiervan’

Twee weken later klapt Koen hier dus over uit de school, is te zien in zijn stories. “Hallo lieve vriendinnen, ik keek zojuist de nieuwe BOOS van mijn lieve vriendje Tim en dat gaat over de kwestie Diana Gabriels. Ik wilde er eigenlijk niets over kwijt, maar ik heb twee weken geleden in mijn nieuwe programma Koens Cocktails gezegd dat ik me niet zou laten behandelen door Diana Gabriels, omdat ik een ‘celebrity ben en geen C-celebrity’. Dat was natuurlijk gewoon een dosis humor en een snauw. Ik kreeg daar een reactie op van Diana in een WhatsApp.”

Die WhatsApp-conversatie verbaasde Koen zeer. “Ik schrok hier wel gewoon heel erg van. Het is natuurlijk net of ik een WhatsApp-conversatie heb met een meisje van 16, die zwaar in de puberteit zit, maar dit was Diana Gabriels. Wees gewaarschuwd.”

BOOS-presentator Tim Hofman is verbijsterd. “Klein bedreiginkje links. Michelle Kox denigrerend bedoeld zigeuner noemen rechts“, zegt hij. “Hahaha wat een shitshow.

Lees ook:
Foute vriendin Linda de Mol ontploft tegen Tim Hofman (gisteren)
Patty Brard over foute vriendin Linda de Mol: ‘Oplichter!’ (vandaag)

Foto: Instagram

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen