Promenade-ster Eva Crutzen: ‘Wie is Rob Goossens?!’

Eva Crutzen, één van de sterren van de staande talkshow Promenade, heeft geen flauw benul wie Rob Goossens is. Dat geeft de televisiediva aan in gesprek met Nieuwe Revu. Rob Goossens is na het floppen van 6 Inside opgevangen door RTL Boulevard, maar de échte sterrenstatus heeft hij nog niet bereikt. Sterker nog: vanochtend werd duidelijk dat Rob niet eens een eigen Wikipedia-pagina heeft. Ook Eva kent hem niet. “Wie is Rob Goossens? Doet hij ongeveer hetzelfde als Angela?

Eva doelt op Angela de Jong. Het tijdschrift vraagt haar namelijk om te kiezen tussen Angela en Rob. “Dan allebei niet, ik vind zulke types vermoeiend.”

Angela kent ze wel, net zoals inmiddels de rest van Nederland. “Van Angela weet ik wel wie ze is, dat komt door Promenade.”

Heel even bestond het idee om een soort Angela de Jong-typetje in Promenade te fietsen. “Iedereen had het over haar, waardoor het idee ontstond om in het programma zo’n soort personage te spelen. Ik ben haar gaan researchen, maar ze is niet echt mijn bloedgroep, dus dat is het niet geworden.”

In de tijd dat Promenade op tv was, heeft ze nooit iets over ons geschreven, maar een paar maanden later heeft ze het in een bijzin even helemaal afgekraakt. Dat was genieten, ze heeft het blijkbaar wel gezien.”

Promenade begon afgelopen weekend aan een nieuw seizoen. Daarin werd Angela de Jong meermaals op de hak genomen. Rob Goossens is nog niet voorbijgekomen in de NPO 3-show van Diederik Ebbinge.

Foto: NTR, Amy van Leiden

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen