Patty Brard over foute vriendin Linda de Mol: ‘Oplichter!’

Patty Brard kijkt er niet raar van op dat Diana Gabriels de hoofdpersoon is in de nieuwste aflevering van de onrechtshow BOOS met Tim Hofman. Het is een oplichter. Dat laat ze weten op Instagram. Diana Gabriels, die door Linda de Mol op het schild gehesen is als één van de gezichten van de Linda-avonden van Net5, is een beetje de Cruella van de wereld van de plastische chirurgie. Ze heeft een hoop vijanden, waaronder Marc van der Linden en dus SBS-diva Patty Brard.

Toen Patty nog een gezellige dikkerd was, ging ze op consult bij Diana Gabriels om de medische mogelijkheden om af te vallen te bespreken. Er was volgens Patty geen klik, waarna ze op eigen houtje verder ging.

Uiteindelijk onderging Patty een medische ingreep, vertelde ze daar over in Story en publiceerde Diana dat artikel op haar eigen kanalen, alsof zij er wat mee te maken had. Wóest was Patty.

Diana: ‘Patty hield mij busladingen patiënten voor!’

Diana, die bekend is vanwege haar samenwerkingen met C-sterren (ze geeft medische behandelingen cadeau in ruil voor publiciteit), had een andere lezing. “Patty zei dat ze een landelijk dagblad bereid had gevonden om over haar maagverkleining te schrijven“, vertelde ze in 2018 in Story.

Patty beloofde haar gouden bergen, aldus Diana. “Ze zei: Diana, je kostje is gekocht. Zodra de mensen mijn verhaal in de krant zullen lezen komen ze met busladingen vol naar je toe en kun je het werk niet meer aan. Want ik ben het type vrouw dat ze geloven!

Alles was in kannen en kruiken, beweerde Diana. De operatie en de hotelkamers in Aalst, waar ze behandeld zou worden, waren volgens haar al gereserveerd toen ze zich ineens terugtrok.

Patty zei dat ze een aanbod van een mediapartij had gekregen van 10.000 euro als ze bij hen haar verhaal over de maagverkleining zou vertellen. Ik vond het een uiterst merkwaardige gang van zaken om mij enkele dagen voor de operatie zó voor het blok te zetten.”

Al met al gingen de twee uit elkaar. “Voor mij is deze zaak nu afgedaan. Maar verlaag je niet tot het bezoedelen van mijn goede naam. Want dan krijg je te maken met de vechter in Diana Gabriels! En ik leef om te winnen.

Patty was woest

Het is een leugenachtige heks, reageerde Patty in dezelfde Story. “Deze mevrouw zoekt over mijn rug de publiciteit. Ze weet niks, ze kan niks en ze heeft niet eens een licentie om van haar af te pakken.

Het is ongelooflijk hoe ze over haar rug geld probeert te verdienen, foeterde ze. “Ik ben daar welgeteld één keer op consult geweest, op háár verzoek, om over mijn gewicht te praten. Nu ik iets heb laten doen, strooit ze met mijn gegevens.

BOOS

Een paar jaar later is er dus de aflevering van BOOS. Patty heeft gekeken en houdt het bij een korte reactie: “Diana Gabriels is een oplichter!

Tim Hofman: “Shots fired.

Lees ook: Foute vriendin Linda de Mol ontploft tegen Tim Hofman (gisteren)

Foto: YouTube, Talpa

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen