Patty Brard over foute vriendin Linda de Mol: ‘Oplichter!’

Geplaatst op vr 07 aug 2020 om 8:40

Patty Brard kijkt er niet raar van op dat Diana Gabriels de hoofdpersoon is in de nieuwste aflevering van de onrechtshow BOOS met Tim Hofman. Het is een oplichter. Dat laat ze weten op Instagram. Diana Gabriels, die door Linda de Mol op het schild gehesen is als één van de gezichten van de Linda-avonden van Net5, is een beetje de Cruella van de wereld van de plastische chirurgie. Ze heeft een hoop vijanden, waaronder Marc van der Linden en dus SBS-diva Patty Brard.

Toen Patty nog een gezellige dikkerd was, ging ze op consult bij Diana Gabriels om de medische mogelijkheden om af te vallen te bespreken. Er was volgens Patty geen klik, waarna ze op eigen houtje verder ging.

Uiteindelijk onderging Patty een medische ingreep, vertelde ze daar over in Story en publiceerde Diana dat artikel op haar eigen kanalen, alsof zij er wat mee te maken had. Wóest was Patty.

Diana: ‘Patty hield mij busladingen patiënten voor!’

Diana, die bekend is vanwege haar samenwerkingen met C-sterren (ze geeft medische behandelingen cadeau in ruil voor publiciteit), had een andere lezing. “Patty zei dat ze een landelijk dagblad bereid had gevonden om over haar maagverkleining te schrijven“, vertelde ze in 2018 in Story.

Patty beloofde haar gouden bergen, aldus Diana. “Ze zei: Diana, je kostje is gekocht. Zodra de mensen mijn verhaal in de krant zullen lezen komen ze met busladingen vol naar je toe en kun je het werk niet meer aan. Want ik ben het type vrouw dat ze geloven!

Alles was in kannen en kruiken, beweerde Diana. De operatie en de hotelkamers in Aalst, waar ze behandeld zou worden, waren volgens haar al gereserveerd toen ze zich ineens terugtrok.

Patty zei dat ze een aanbod van een mediapartij had gekregen van 10.000 euro als ze bij hen haar verhaal over de maagverkleining zou vertellen. Ik vond het een uiterst merkwaardige gang van zaken om mij enkele dagen voor de operatie zó voor het blok te zetten.”

Al met al gingen de twee uit elkaar. “Voor mij is deze zaak nu afgedaan. Maar verlaag je niet tot het bezoedelen van mijn goede naam. Want dan krijg je te maken met de vechter in Diana Gabriels! En ik leef om te winnen.

Patty was woest

Het is een leugenachtige heks, reageerde Patty in dezelfde Story. “Deze mevrouw zoekt over mijn rug de publiciteit. Ze weet niks, ze kan niks en ze heeft niet eens een licentie om van haar af te pakken.

Het is ongelooflijk hoe ze over haar rug geld probeert te verdienen, foeterde ze. “Ik ben daar welgeteld één keer op consult geweest, op háár verzoek, om over mijn gewicht te praten. Nu ik iets heb laten doen, strooit ze met mijn gegevens.

BOOS

Een paar jaar later is er dus de aflevering van BOOS. Patty heeft gekeken en houdt het bij een korte reactie: “Diana Gabriels is een oplichter!

Tim Hofman: “Shots fired.

Lees ook: Foute vriendin Linda de Mol ontploft tegen Tim Hofman (gisteren)

Foto: YouTube, Talpa
27 Reacties op “Patty Brard over foute vriendin Linda de Mol: ‘Oplichter!’”


 1. Tim

  Zouden anders prima zussen kunnen zijn. Type ordinair, botox en weinig inhoud.

 2. Ernestine

  Met andere woorden, de gastric bypass is betaald door het blad van dhr den Aandachttrekker!

 3. Fox Mulder

  Hoe zou dat er s morgens in de spiegel uitzien? Ik denk HORROR!

  iemand koffie?

 4. Wilfred Degens

  Wat een subtiel gekakel van dames met hun spiegelbeeld als uitgangspunt. Pfffff!

 5. Curryworst

  Ik weet niet wie verschrikkelijker in de omgang is: Diana of Patty.

 6. Zuur pruim - de gemiddelde MC bijdrager

  @ Curryworst: Waarschijnlijk win jij het van beiden, met je zure opmerrkingen dag in, dag uit.

 7. MediaPrak

  Als deze Diane medische adviesen geeft is zij in overtreding. Strafrechtelijk ingrijpen en of ingrijpen door Inspectie is op z’n plaats. En wie zijn de zgn chirurgen welke deze operaties’ in deze ‘kliniek’ uitvoeren? Erkende Plastische Chirurgen of bijbeunende basisartsen. Deze praktijken moeten onmiddellijk gesloten worden en Mw de Mol zou er goed aan doen om zo spoedig mogelijk met een verklaring (excuses!) te komen.

 8. Annie van Achteren

  Mijn welgemeende complimenten voor de aflegzuster die de mevrouw links op de foto zo kundig weer ’n beetje toonbaar heeft gemaakt voor het definitieve afscheid. Chapeau!

 9. Annie van Achteren

  Heeeerlijk, die “flatteuze” foto’s die altijd bij de artikelen van MC worden geplaatst. Ook in dit geval is de keuze weer TOP geweest! :-)))

 10. Paul

  Voor mij DRIE foute meiden….Diana, Patty en ach de Mol sowieso al fout. Ongetwijfeld zal dit lijst snel uitbreiden…

 11. Gerda

  Heerlijk toch? Gelukkig worden en zijn op je ouwe dag.

 12. IngridHenk

  Weer 2 vrouwen die elkaar tegenspreken. Altijd weer die hormonen opspelen. En zodra een man zich wil laten gelden, dan zijn het deze types die gelijk op de barricades staan en ‘hanengedrag’ roepen. Werkelijk kansloos.

 13. Bep

  Wat een wereld!
  Inderdaad 2 dezelfde types.

 14. Henk

  Nu blijft alleen nog de raadsel over. Waarom mark van linden boos is. Die gast is nu zo dun. Die diana is dan mischien geen arts of wat dan ook. Blijkbaar kan ze mensen wel helpen. Aan een arts die precies doet, wat de klant wilt. Want die mark woog volgens mij eerst 300 kilo ofzo. En zal nu nog maar 50 kilo ofzo wegen. Die zou dan juist heel blij moeten zijn met diana. De enige die nu niet blij zijn met mark. Zijn de horeca zaken. Normaal zorgde hij voor de dagomzet vd horecezaak en nu bestelt hij alleen nog maat water en sla.

 15. Dorine

  Men kan van Patty een heleboel zeggen, maar niet dat zij de boel belazert. De andere dame in kwestie heeft heel wat duistere ruis en negatieve publciteit om zich heen hangen.
  Mijn hemel wat een nivo en dat je er dan ook nog mee geassocieerd wilt worden zegt net zoveel over die zg vriend(innen).
  Al net zo fake als de vermaakte uiterlijken. Het Robot tijdperk is hiermee eerder ingetreden.

  Fijn dat Johnny de Mol jr de genen van zijn sympathieke moeder Willeke ook heeft!!!!

 16. Patty Brard

  De foto is genomen toen ik bijna in een drol stikte.
  Mijn poep smaakt ook zo lekker! Dan neem je al gauw veel te veel stront in de mond. Dan kan het wel eens bijna fout gaan.

 17. Dikkiedik

  Het schijnt dat Patty al veel spiegels heeft versleten, ze springen nl. geregeld kapot als zij er in kijkt!

 18. piet

  het lijkt wel of Linda/JdM en Talpa opeens ruzie,s doen om kijkers te trekken zie maar met de VI

 19. HadieDave

  Het komt nooit meer goed met de wereld. Duizenden jaren evolutie en we zijn weer daar, waar wij ooit begonnen. Plankton.

 20. Koos

  Wat een geweldige ontboezeming. Ik bid alleen dat dit niet letterlijk zal plaatsvinden, ik heb het niet zo op implantaten.

 21. Gerda

  Patty ziet er prachtig uit en denk maar niet, dat het makkelijk is, ondanks een maagverkleining..Diana is een goede PR ster, daar verdiend ze mee, meer niet. Ze verwijst naar artsen die niet aan de bak komen en dat betreffen meest buitenlandse artsen. Een kliniek of ziekenhuis durven niet met hen te werken..De constructie die Diana bedacht heeft is zo bedenkelijk..En ze is totaal niet deskundig..Het is alsof de bakker naar de slager verwijst..

 22. Teuntje

  LInda Patty Poep en Diana wat een secreten van wijven door dat soort griezels gaat de wereld ten onder

 23. Miep

  Hahaha wat plaatst ze zichzelf nog hoog zeg!
  “Van de straat” mocht ze willen!
  Met dr waardeloze plastisch chirurgie zaakje…
  Zogenaamde artsen zonder BIG nummer opereren je daar ( pas erg op daar)
  Dan werkt er nog ene Roddi Roberto die is zo zo zo slecht !
  Veel fouten op z’n naam staan!
  Maar die Diana slaat werkelijk alles … geen diploma niks heeft ze !
  Ziet er altijd slordig en verwaarloost uit en mag niks maar dan ook niks doen!
  Zelfs geen advies geven vind ik !!!!
  Diana en Linda tja soort zoekt soort zeggen ze … triest!

 24. Ikke

  Kan die heks niet van tv af !!!!
  En neem die grafbak peter r gelijk even mee!!
  Die maasland er ook maar opzouten !!
  En die van dijk met nog geen ton kijker er ook af!!!
  Zo dan word de tv weer iets gezelliger !!!
  Wat een kliek daar !!!
  Lijk den haag wel !!!
  Een kleine groep zakken vullers !!!!

 25. Jaap Aap

  Vies vet poepvarkentje Patty moet haar dikke muil houden.

 26. Marianne Markus

  Dit is gewoon triest als ze zelfs patty brard moet gebruiken als reclame, dat betekend alleen maar hoe fuckt up slecht naar zaakje is…

 27. Marianne Markus

  Gebruik dan minstens een echte ster !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.