‘Maxime Meiland kan veel geld verdienen als camgirl’

Maxime Meiland zou veel geld kunnen verdienen als ze op internet seksuele handelingen zou verrichten achter een webcam. Het zou een groot succes zijn. Dat zegt pornobarones Kim Holland in de Nieuwe Revu. Een paar weken geleden lekte uit dat Maxime in het verleden heeft gewerkt aan het opzetten van een website met camgirls, maar dat is op niets uitgelopen. Kim wijst erop dat het lastig is om er in deze markt tussen te komen, behalve als ze zélf gaat cammen zonder kleren aan.

Kim ziet in Maxime een goede camgirl. “Wat ze wél met haar bekendheid kan doen, is zélf achter de webcam gaan zitten en haar fantasie de vrije loop laten. Ze lijkt me geen preutse meid en ze zou dan zeker succesvol zijn.

Als Maxime een camsite begint waar ze zelf niet op te vinden is, dan ziet Kim het somber in. “Als je zoals Maxime Meiland nog maar zo klein en onervaren bent en nog helemaal geen link hebt met erotiek, is het geen slimme markt om in te starten.”

Je moet veel geld investeren, weet Kim. “Je moet tienduizenden euro’s investeren in een site die veel bezoekers aankan en een goed draaiend webcamsysteem heeft.

Kim heeft dat. “Door mijn opgebouwde naam en bekendheid gaat het genereren van internetverkeer richting mijn platforms nog steeds op een heel natuurlijke manier.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen