Carry Tefsen (82) weigert coronavaccin

Carry Tefsen is niet van plan om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Vanwege de snelle ontwikkeling heeft ze weinig vertrouwen in een vaccin. Dat zegt de 82-jarige actrice in weekblad Story. Carry is een antivaxer. “Ze hebben het over een vaccin, maar daar geloof ik niet in. Het wordt te snel ontwikkeld. Niemand die weet wat dat op de lange termijn met je doet. Ik zal me ook niet laten vaccineren. Ik ben gezond en denk goed na over wat ik doe“, laat de Schaep-ster weten.

De actrice denkt dat het belangrijker is om je weerstand op peil te houden. “Ik slik elke dag vitamines en ik eet gezond. Maar ik ben deze maand wel 82 jaar geworden. Voor hetzelfde geld leef ik nog tien jaar, maar het kan ook snel voorbij zijn. Daarom geniet ik elke dag maar zoveel mogelijk.”

Soms vraagt Carry zich af of ze het einde van de coronacrisis überhaupt nog gaat meemaken. “Weet je wat het is? Dan hoor je op de radio en televisie mensen zeggen dat ze hopen dat ze over een jaar het coronavirus onder controle hebben. Een jaar! Ben ik er dan nog wel? vraag ik me direct af.”

Het doet haar pijn. “Ik moet realistisch zijn: ik weet niet of ik het einde van deze coronacrisis ga meemaken. Dat ik weer meemaak dat ik mijn kinderen en kleinkinderen mag knuffelen, of dat we weer in ‘vrijheid’ kunnen rondlopen. Dat mis ik zo erg.”

Ik zou het echt verschrikkelijk vinden als ik dat niet meer kan ervaren.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen