Ben Cramer niet in Robinson: ‘Ik ben hartpatiënt’

Ben Cramer wil niet meedoen aan de televisiehit Expeditie Robinson. Hij is namelijk hartpatiënt. Dat vertelt de zanger in gesprek met weekblad Weekend. Er doet bijna elk seizoen ook een seniore kandidaat mee aan de survivalshow van RTL, zoals Corry Konings in 2018. Ben is echter niet te porren voor zo’n verrassend tv-optreden. “Nee natuurlijk niet, kom op zeg! Ik ben hartpatiënt, doe me een lol. Ik ga toch geen gekke dingen doen?“, aldus de zanger van hits als De Clown.

Ben vindt het ook belachelijk dat Corry daar aan meedeed. “Ik begrijp overigens überhaupt niet dat je daar als artiest aan meedoet. Wil je dan zó graag in de spotlights?

Nee, voor Ben is het helemaal niets. “Nogmaals, ik blijf bij mijn vakgebied. Maar er zijn gewoon artiesten bij die niet zonder de publiciteit kunnen.”

Waarom zou je als artiest hout gaan hakken op een onbewoond eiland of in je zwembroek rond-lopen? Schoenmaker blijf bij je leest“, briest hij.

Wel gaf Ben onlangs aan dat hij graag mee zou werken aan een ander programma van RTL, namelijk The Voice Senior. Hij wil daar graag een van de coaches worden.

Foto: KRO-NCRV

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen