‘Quote-Sander liegt, prinses Alexia níet arrogant’

De bewering van Quote-baas Sander Schimmelpenninck dat prinses Alexia (15) arrogant is en ‘naast haar prinsenmuiltjes’ zou lopen is volstrekte onzin. Dat zegt een winkelier in het Haagse Benoordenhout, in de buurt van Paleis ten Bosch, in de Story. Deze winkelier spreekt Sander volkomen tegen. “Ik zie Alexia geregeld hier door de straat fietsen. Ze is helemaal niet arrogant. Totaal niet. Ze heeft een hoop vriendinnen en komt over als een leuk en spontaan meisje.”

Het is een leugenachtige voorstelling van zaken, vindt de winkelier, die niet meer met naam en toenaam genoemd wil worden sinds hij genaaid werd door RTL Boulevard.

Verslaggever Lex Uiting van de showrubriek kwam hem deze zomer interviewen. “De verslaggever vroeg me of Máxima hier weleens kwam, of in deze straat. Ik zei toen: Nee, die heb ik hier nog nooit gezien. Vervolgens vroeg hij of andere leden van het Koninklijk Huis hier wel kwamen, bijvoorbeeld prinses Laurentien. Ja, die zie ik hier regelmatig voorbijkomen, antwoordde ik.

Tot mijn grote verbazing zag ik ’s avonds in de tv-uitzending dat ze mijn antwoord of Laurentien hier weleens kwam achter de vraag van Máxima hadden geplakt. Toen ik dat zag, dacht ik: zoek het lekker uit. Ik heb Máxima hier nog nooit gezien. Wat een namaak en nepperij!

Prinses Alexia is vanwege haar TikTok-filmpjes en glamoureuze poses op de royalty-foto’s uitgegroeid tot één van de meest besproken royals. Sander Schimmelpenninck kwam deze zomer negatief in het nieuws, omdat hij haar het ‘lekkerste’ prinsesje noemde.

Foto: VPRO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen