Foute vriendin Linda de Mol ontploft tegen Tim Hofman

Geplaatst op do 06 aug 2020 om 17:15

Botoxbaron Diana Gabriels, de rotte appel uit de vriendenkring van Linda de Mol, ontploft vollédig tegen tv-ster Tim Hofman in de nieuwste aflevering van zijn Breekijzer 2.0-show BOOS. Dat is nu te zien op YouTube. Iedereen die de showbizz een beetje zijdelings in de gaten houdt voelt dat Diana Gabriels bad news is: naast haar akkefietjes met Marc van der Linden en Patty Brard, staat het hele internet vol met negatieve recensies. Eén van die negatieve recensies brengt Tim Hofman nu tot leven.

Bij televisie gaat men over lijken, Linda de Mol rook een leuk programmaatje en hees Diana Gabriels daarom op het schild. Ze gaf Diana afgelopen november haar eigen ‘Net5 Powered by Linda’-serie ‘Plastisch Fantastisch’.

Tv-kenner Rob Goossens had een goed punt toen hij deze serie vlak voor de start de eerste flater van Linda de Mol als Net5-baas noemde. Hij wees erop dat Diana Gabriels ‘een beautyconsulente is die zelf nog geen naald mag vasthouden omdat ze er niet voor doorgeleerd heeft’.

Wóest was Diana Gabriels op Rob Goossens. In deze vlog maakte ze hem met de grond gelijk en sprong ze in de bres voor tv-vriendin Linda. “Rob, jij plaats een artikel in De Telegraaf terwijl jij niets had gezien van Plastisch Fantastisch, terwijl Linda de kans heeft gegeven om iets nieuws op de buis te gaan brengen.”

En: “Weet je wat ik ook heel zwak vind? Om iemand zoals Linda de Mol aan te vallen, terwijl Linda Net5 de eerste zender voor vrouwen wil maken. Ik vind het powerful dat Linda out of the box denkt en kijkt wat er nog meer op de markt is.”

BOOS

Vandaag is Diana Gabriels dus de hoofdpersoon in de allernieuwste BOOS. Een bezorgde dame klopt boos aan bij Tim Hofman, omdat haar broer via Diana een buikwandcorrectie bestelde, maar toen terechtkwam in één grote Diana Gabriels-horror.

Een heel verhaal, maar het komt er volgens BOOS op neer dat Diana een onjuist medisch advies gaf, totaal niet geschikt bleek om het medische traject te begeleiden, financiële afspraken niet nakwam en sociaal gezien ook nog eens een heks bleek.

Als Tim Diana confronteert, raakt ze in paniek en sluit ze zich op in een privévertrek. Een juridisch dreigement later, besluit Diana alsnog om een afspraak te maken met Tim en de dame in kwestie.

Ontploft

Hoewel Diana uitgebreid de tijd had om zich voor te bereiden op die tweede ontmoeting, liet ze zich wel héél makkelijk op de kast jagen. “Nou, ging goed, hè, vorige keer?“, merkt Tim op.

Opeens vliegt Diana helemaal uit de bocht. “Jij gooide me voor de voeten.. JIJ!“, schreeuwt ze ineens op een angstaanjagende manier. Daarna loopt ze met een rol papier op Tim af en begint ze die keihard tegen haar handen te slaan. Echt he-le-maal kierewiet.

Het is allemaal te zien in onderstaande aflevering (vanaf 11:45). Al met al komt het erop neer dat Diana geen centimeter wilde buigen. Tim besloot op een gegeven moment maar te vertrekken, in de wetenschap dat iedereen die deze beelden ziet wel twee keer zal nadenken voordat ze met deze dame in zee gaan.

Flop

Die Net5 Powered by LINDA-serie van Diana Gabriels is afgelopen winter overigens volledig geflopt. Als tv-koningin moet Linda zich afvragen of ze hiermee wel geassocieerd wil worden. Of, belangrijker nog: of ze haar aanhang hier wel mee in verband wil brengen.

Update vrijdag 7 augustus: “Patty Brard over foute vriendin Linda de Mol: ‘Oplichter!’

De beelden (met vanaf 11:45 dus de hysterische uitglijder):

Foto: YouTube
44 Reacties op “Foute vriendin Linda de Mol ontploft tegen Tim Hofman”


 1. Karel

  Wie is Tim Hofman?

 2. Teuntje

  IJskoud wijf die alleen voor geld gaat en liegt als de pest

 3. Actries van Houten

  Oh mijn god. Wat is dit een draak van een wijf zeg. En dat krijgt een platform van Linda de Mol? Hoe bestaat het.

 4. Mark2

  @ Karel.. wie is… afrijden beetje kinderachtige sneue reactie. Als je op een site Alasdair zit, kanjer niet anders dan dat je iemand als tim hofman kent. Reactie voor kinderen dus…

 5. Hermann Boring

  Die vrouw is duidelijk helemaal niet goed.

 6. Fox Mulder

  Leuke vriendinnenkring heeft Linda. Ben nu al nieuwsgierig naar de vriendenkring van haar broer John.

 7. WEST*

  Botoxheks.

 8. Johnny de Trol

  Lekker wijf (die met die krullen, niet die heks).

 9. Ronald

  Net5… Die naam al klopt niet eens, op 5 staat RTL5 :)

 10. Kriss Kattenpis

  Deze dame doet echt alles om in de aandacht te komen soort van wannabe Connie Witteman maar dan met een mislukte facelift.

 11. Sjaak trekhaak

  Hahahaha heeerlijke woedende reactie van een vrouwtje die het niet zonder woorden kan en mensen alleen maar kan beledigen en bitchen. Zoals veel vrouwtjes te zijn, 1 ding: alle mannen lachen in hun vuistje van dit soort woede hahahaha, vind het bijna schattig

 12. Check

  Ze is trouwens de moeder van Secret Story kandidaat Joanna

 13. Paul Grijpstra

  Deze Diana Gabriels zou ik, net als velen hier, zonder twijfel keihard doen.
  En ze zou er met volle teugen van genieten, deze gekke nimfo.
  Het is overigens alom bekend dat Tim Hofman een gecastreerde lijfeigene is van Lize Korpershoek en dat hij al in zijn broek schijt als er een hondje blaft.
  Dus van zijn angst voor dat goddelijke wijf Diana ben ik niet echt onder de indruk.

 14. M

  Omhooggevallen kl0tewijf is het. Dankzij haar gepruts ziet menig mens er niet meer uit. Linda de Mol is ook niet meer om aan te gluren met die troep in haar smuigel

 15. Moenen

  Lekker zooitje. Ik snap ook niet wat de rol van die zus is. Probeert gratis dingen te ritselen omdat zij ook vlogger is en mee wil liften op de bekendheid van die Gabriels. Dan gaat dat fout en dan weer klagen. Had ze ff gegoogd, dan wist zij ook van de reputatie van die Gabriels.

 16. Trudy

  @Check: Van wie zeg je??

 17. dylan

  Foute boel.

 18. AlexF

  weer een giro nummer openen voor haar omdat ze ontploft is?

 19. Ikke

  Oei, oei, foutje van de familie de Mol. Ze hebben al zo,’n pech dat de jeugd ze niet kent en ook Chantal Janzen is voor de opkomende generatie een onbekend persoon. Even wachten en ze verdwijnen van de buis.

 20. Rotterdammer

  Ben persoonlijk met haar bekend….vreselijk mens…puur slecht…het draait alleen maar om geld ….ze is totaal ondeskundig ! Ze is gewoon de intermediair voor het B/C segment van ” artsen”…. zoveel mogelijk commissie binnen halen…

 21. Lies

  Shout out voor de mensen van Ziggo! Housefanatics is nu al legendarisch.

 22. Pettie Fart

  Vies eng duivelsgebroed dat wijf van een Gabriels. Om te kotsen gewoon!
  Vroeger zouden dit soort wijven op de brandstapel geflikkerd worden. Bijna zonde dat die tijd voorbij is……
  Dat die lelijke trol van een De Mol dit enge mens een podium geeft/heeft gegeven zegt veel over het niveau van Linda. Bah bah en nog eens bah!

 23. AlexF

  Ach ja. Linda heeft er weer wat van geleerd denk ik.

  een idee is niet altijd een format.

 24. Gerda

  Wat een meelevende figuur zeg, die Diana…Die jongen had dood kunnen zijn, maar nee, had hij maar niet zoveel moeten vreten..Dat zal toch je vriendin zijn…Die pist nog op je graf…

 25. Sookie Stackhouse

  Diana een baron? Tuurlijk MC!

 26. Actries van Houten

  Intussen twittert Tim Hofman hoe hij onder druk wordt gezet door dit narcistische mens. Die vrouw spoort echt niet. Maar dat wisten we inmiddels al. O, zei ik twitter? Insta Stories.

 27. Snorlax

  @Moenen

  De broer van dat meisje is bijna dood gegaan, en zij komt verhaal halen.
  Diana zit gewoon fout. Iedereen weet dat je na een operatie niet binnen 2 weken het vliegtuig in moet stappen, daar hoef je geen arts voor te zijn, dat is gezond verstand. Diana heeft gewoon gelogen en een verkeerd advies gegeven en ze kan het gewoon niet over d’r opgespoten lippen krijgen om daarvoor d’r excuses aan te bieden. Dit is een heel eng en gevaarlijk mens.

 28. Annoniemus

  Wie gaat Tim Hofman eens een klap op zijn bek geven , zodat hij nooit meer kan lullen !

 29. Boxel Terror

  PSV!

 30. MediaPrak

  De Net5 kreet:”Powered by Linda” Kan je tegenwoordig ook beter wijzigen in “Powered by a loods bij Schiphol vol met overjarige betamaxjes waar Tante Lin en Ome Sjon naar hartelust in hebben rondgeshopt”

 31. Stille

  Haar cliënten die klagen over haar zijn net zo gek als zijzelf is.

 32. erica

  Maar iedereen weet dat alleen kermisvolk daar komt. Met te witte tandjes en alles clownesk opgepompt. Elke zichzelf respecterende arts doet niet aan overdadige en debiele verzoeken, zij wel. Wil je 3 liter filter? Ga dan daarheen. Heb je het IQ van een oh oh cherso als Barbie, dit is je plek!

 33. Harry

  Het is heel simpel:

  Net 5 is het -goed bedachte!-

  afvoerputje van televisieland.

  Een perfect kanaal om afge-

  schoten formats te dumpen!

  Dus de analyse van de heer

  Goossens raakt kant noch wal.

  Het betreft hier géén flater van

  mevrouw De Mol. Au contraire!

  ‘Plastisch Fantastisch’ vormt

  samen met ‘Ladies Night’ het

  vlaggenschip van deze zender!

  En het feit dat mevrouw Gabriels

  volledig flipt als de heer Hofman

  haar met één van haar slachtoffers

  confronteert valt haar niet euvel te

  duiden. Mevrouw Gabriels is een

  van de grande dames uit onze

  vermaakindustrie! Meer precies:

  leedvermaakindustrie. En zonder

  leedvermaak geen commerciële

  televisie! De heer Hofman heeft

  mevrouw Gabriels dus onterecht

  aangevallen vanwege haar

  ‘zoveelste’ (…) misser want die

  zijn juist haar specialiteit! Ik be-

  grijp de boze reactie van me-

  vrouw Gabriels dan ook heel

  goed. Ik hoop dat de heer

  Hofman het fatsoen heeft

  om mevrouw Gabriels deze

  week zijn excuses aan te

  bieden. Want deze misselijk-

  makende confrontatie was

  geen reclame voor de plas-

  tische vermakelijkheden van

  deze sympathieke vakvrouw.

  Bij de weg: ik hoorde in de

  wandelgangen dat mevrouw

  Gabriels eerst het gezicht van

  mevrouw De Mol onder handen

  had genomen en dat mevrouw

  De Mol aan de hand van deze

  farce… pardon… facelift op

  het idee voor dit programma

  is gekomen. Gedeelde smart…

  Dus alle repect voor mevrouw

  De Mol en mevrouw Gabriels.

  En alles succes met RTL-5!

  Ga zo door en heb maling

  aan de snoeiharde kritieken

  van weldenkend Nederland.

  Jullie zijn mijn tv-toppers!

 34. Harry

  Eh… Alle succes met NET 5 uiteraard!

 35. Engel

  Huh, hoezo de eerste zender voor vrouwen? Is die Gabriels niet helemaal bij de tijd of zo? Er zijn toch al meerdere zenders voor vrouwen (geweest)! Koekoek!

 36. Dorine

  De heksenwaag nieuw leven inblazen ??!!

 37. HadieDave

  Niet de weldenkenden regeren maar de welsprekenden.

 38. Simon Dekker

  @Check (over dat zij de moeder is van Secret Story-Joanna): neee, dat meen je niet! Wauw. Wat een achterlijke muts was dat dan. Serieus, ik vond haar zo’n vervelende kandidate in heel die reeks. En die moeder is toen nog een keer in de studio geweest en vond ik toen al een narcistische rolmops. Gods, wat een narcisten. Enge, énge mensen.

  Ik heb Tim Hofman van tijd tot tijd niet heel hoog zitten, maar dit deed ie gewoon echt héél goed. Neer met die vrouw.

 39. Simon Dekker

  @Annoniemus: hij is al eens op zijn bek geslagen, maar kijk even deze aflevering. Hofman heeft hier gewoon gelijk. Hij pakt dit gewoon écht terecht en heel goed aan.

 40. M

  Simon Dekker en Tim Hofmann zijn twee heel irritante mensen.

 41. Slieg

  @Harry
  Het is heel simpel: niemand leest je berichten met al die afgebroken zinnen en witregels.

 42. Marianne Markus

  Serieus als je echt een goede kliniek zoek, ga dan gewoon niet bij zo een sjonny uit de steeg maar ga netjes sparen.

  Mevrouw heeft het gedrag als een valse pitbull met narcistische trekken.
  Nooit dus bij deze engnek gaan.

  Haar zaak moet gewoon dichtgespijkerd worden… weg ermee met dit raar mens

 43. Marianne Markus

  Tim is toch een lieverd 💋

 44. Marianne Markus

  Met een papier slaan, mevrouw heeft zichzelf voor lul gezet in Boos en nu?

  Ze nam zelf ook dingen op met een camera, en kan zichzelf niet eens beheersen??

  Ik hoop dat iedereen met een beetje verstand niet meer bij deze dochter van Lucifer gaat!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.