Foute vriendin Linda de Mol ontploft tegen Tim Hofman

Botoxbaron Diana Gabriels, de rotte appel uit de vriendenkring van Linda de Mol, ontploft vollédig tegen tv-ster Tim Hofman in de nieuwste aflevering van zijn Breekijzer 2.0-show BOOS. Dat is nu te zien op YouTube. Iedereen die de showbizz een beetje zijdelings in de gaten houdt voelt dat Diana Gabriels bad news is: naast haar akkefietjes met Marc van der Linden en Patty Brard, staat het hele internet vol met negatieve recensies. Eén van die negatieve recensies brengt Tim Hofman nu tot leven.

Bij televisie gaat men over lijken, Linda de Mol rook een leuk programmaatje en hees Diana Gabriels daarom op het schild. Ze gaf Diana afgelopen november haar eigen ‘Net5 Powered by Linda’-serie ‘Plastisch Fantastisch’.

Tv-kenner Rob Goossens had een goed punt toen hij deze serie vlak voor de start de eerste flater van Linda de Mol als Net5-baas noemde. Hij wees erop dat Diana Gabriels ‘een beautyconsulente is die zelf nog geen naald mag vasthouden omdat ze er niet voor doorgeleerd heeft’.

Wóest was Diana Gabriels op Rob Goossens. In deze vlog maakte ze hem met de grond gelijk en sprong ze in de bres voor tv-vriendin Linda. “Rob, jij plaats een artikel in De Telegraaf terwijl jij niets had gezien van Plastisch Fantastisch, terwijl Linda de kans heeft gegeven om iets nieuws op de buis te gaan brengen.”

En: “Weet je wat ik ook heel zwak vind? Om iemand zoals Linda de Mol aan te vallen, terwijl Linda Net5 de eerste zender voor vrouwen wil maken. Ik vind het powerful dat Linda out of the box denkt en kijkt wat er nog meer op de markt is.”

BOOS

Vandaag is Diana Gabriels dus de hoofdpersoon in de allernieuwste BOOS. Een bezorgde dame klopt boos aan bij Tim Hofman, omdat haar broer via Diana een buikwandcorrectie bestelde, maar toen terechtkwam in één grote Diana Gabriels-horror.

Een heel verhaal, maar het komt er volgens BOOS op neer dat Diana een onjuist medisch advies gaf, totaal niet geschikt bleek om het medische traject te begeleiden, financiële afspraken niet nakwam en sociaal gezien ook nog eens een heks bleek.

Als Tim Diana confronteert, raakt ze in paniek en sluit ze zich op in een privévertrek. Een juridisch dreigement later, besluit Diana alsnog om een afspraak te maken met Tim en de dame in kwestie.

Ontploft

Hoewel Diana uitgebreid de tijd had om zich voor te bereiden op die tweede ontmoeting, liet ze zich wel héél makkelijk op de kast jagen. “Nou, ging goed, hè, vorige keer?“, merkt Tim op.

Opeens vliegt Diana helemaal uit de bocht. “Jij gooide me voor de voeten.. JIJ!“, schreeuwt ze ineens op een angstaanjagende manier. Daarna loopt ze met een rol papier op Tim af en begint ze die keihard tegen haar handen te slaan. Echt he-le-maal kierewiet.

Het is allemaal te zien in onderstaande aflevering (vanaf 11:45). Al met al komt het erop neer dat Diana geen centimeter wilde buigen. Tim besloot op een gegeven moment maar te vertrekken, in de wetenschap dat iedereen die deze beelden ziet wel twee keer zal nadenken voordat ze met deze dame in zee gaan.

Flop

Die Net5 Powered by LINDA-serie van Diana Gabriels is afgelopen winter overigens volledig geflopt. Als tv-koningin moet Linda zich afvragen of ze hiermee wel geassocieerd wil worden. Of, belangrijker nog: of ze haar aanhang hier wel mee in verband wil brengen.

Update vrijdag 7 augustus: “Patty Brard over foute vriendin Linda de Mol: ‘Oplichter!’

De beelden (met vanaf 11:45 dus de hysterische uitglijder):

Foto: YouTube

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen