RTL en SBS raken Angela keihard: ‘Echt verschrikkelijk’

Het herhalingencircus dat zowel RTL als SBS hebben opgetuigd, raakt Angela de Jong hard. Keihard. Ze weet op sommige avonden gewoon niet meer naar welke zender ze moet zappen. Dat zegt de opiniediva in de mediapodcast van het AD. Er is momenteel veel leed in Nederland: horecabazen die bijna kopje onder gaan, sterk toegenomen polarisatie en Angela die geen tv kan kijken. “Angela kijkt altijd televisie. Hoe is het voor jou, Angela?“, wordt haar gevraagd in de podcast.

Angela met een diepe zucht: “Nou ja, het is zoeken. Het is echt verschrikkelijk op dit moment. Het is natuurlijk ook nog hartstikke vroeg in het jaar, maar gelukkig heb je de talkshows nog denk ik dan altijd maar, waar op het moment genoeg in zit omdat het een spannende tijd is waarin we leven. Maar ik verbaas me er echt heel erg over.

Als je hele avonden doorbrengt voor de kijkbuis, dan is het leed momenteel niet te overzien. “Op vrijdagavond heeft SBS dan nu We Want More en bij gebrek aan beter is dat best leuk als je met je gezin wat wil kijken. Op zaterdagavond hebben ze dat achter de schermen bij de dierentuin op NPO 1, maar bij RTL en SBS… Ja, jongens, ik kom er niet eens op zaterdagavond, want wat moet ik kijken? Naar een stokoude Dance Dance Dance die toen ook al niet scoorde?

Angela kan wel janken. “En zondagavond ook. De NPO heeft nu dan twee Engelse aankopen waarmee ze zijn gered, maar als je een beetje een trouwe tv-kijker bent, dan heb je bij RTL en SBS alles wel gezien.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen