‘Dikke corona-oudjes’ raken inkomen Jort Kelder: -90%

Geplaatst op di 07 apr 2020 om 17:32

Jort Kelder is de afgelopen week veelvuldig in het nieuws vanwege zijn oproep om de economie niet aan gort te helpen om te dikke 80-plussers te redden van de coronadood. De frustratie zit diep bij de ondernemer, want de obese bejaarden helpen zijn hele jaaromzet naar de maan. Hij heeft het de komende maanden bijzonder rustig. “Alles is weg. Negentig procent is eraf. Voor de komende zes maanden al, hè? Mijn inkomen is gewoon weg“, vertelt hij op Radio Veronica.

Kelder is een soort opgepimpte zzp’er. “Ik ben, zoals dat heet, directeur-grootaandeelhouder en dat klinkt stoerder dan het is. Het betekent gewoon dat ik een eenmans-BV’tje hebt. Maar ik krijg niks. Ik krijg helemaal niks.”

Er is nauwelijks steun voor directeur-grootaandeelhouders, vindt Kelder. “Je kan in dit land beter drugsdealer zijn dan directeur, want als drugsdealer word je nog in zekere zin beschermd, maar als je directeur-grootaandeelhouder bent, dan moet je sowieso je mond houden.”

Hij vindt het allemaal een ramp. “Er zitten in die hele overheidsregeling ontzettende onrechtvaardigheden: start-ups die allemaal kapotgemaakt worden, grote jongens die weer wel geholpen worden.”

Kelder werd geïnterviewd door Wilfred Genee. De presentator is het helemaal eens met Kelder dat we vooral zo snel mogelijk weer de economie aan de praat moeten krijgen.

Lees ook:
Jort Kelder: ‘Economie aan gort voor dikke 80-plussers’ (3 april)
Jort Kelder zwengelt coronadebat aan: 1,2 mln kijkers (4 april)
Jort Kelder blijft noodklok luiden: ‘Nederland, wake up!’ (5 april)

Foto: Ruud Baan, AvroTros
97 Reacties op “‘Dikke corona-oudjes’ raken inkomen Jort Kelder: -90%”


 1. Hdhdhdh

  Waarvan akte.

 2. Eibertje

  Bijstandsniveau is nog minder.

  Nu komt dus de aap uit de mouw. Hij praat alleen maar voor ikke ikke ikke

 3. Suzy Wang

  Hij kan de vinkentering krijgen.

 4. anoniem

  moesje kijk in de spiegel

  vraag je eigen af

  waarom ben ik zo lelijk en gescheiden

  respectloos hollander

  what you see
  what you get

  volgens mij ben je ongelukkig

  dat je met mark rutte omgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!

  jammer mark,

 5. MarkJ

  Ach zolang hij hierover bijna dagelijks vertelt in 1 van de vele talkshows (x1000 euro per bezoek) gaat het nog lang niet zo slecht bij Jort.

 6. Stanislav

  De top 3 grootste geldwolven van Nederland:
  3 Catherine Keyl
  2 Ab Osterhaus
  1 Jort Kelder

 7. Gwendolyn

  Als zijn inkomen naar de maan is, kan hij het bij Borsato terug vragen.

 8. G.ossip

  Jort heeft de sokken niet kapot,maar wat hij zegt is wel zo als het is,zorg voor de zieken maar laat de economie niet klappen,nu is het nog maar het begin,straks heerst er armoede en dat zal bij de onderkant van de bevolking het hartst aankomen.

 9. Roubini

  Ja Jort. Achgottegot. Je bent het schoolvoorbeeld van tijdelijk of langere tijd overbodig. De nieuwe realiteit doet zijn intrede. Voor het eerst sinds mensenheugenis liggen wereldwijd economieën stil. Tienduizenden vliegtuigen staan aan de grond. De globalised world is in een aantal weken stilgelegd. The perfect storm voor een economische depressie die zijn weerga niet kent. De cijfers spreken boekdelen. In de USA werden in 1987 de slechtste cijfers van WW aanvragen ooit gemeten. Rond de 700.000 werknemers meldden zich in één week tijd bij de uitkeringsinstanties. Twee weken geleden werd dat record verpulverd met 3.300.000. Vorige week kwamen daar nog eens 6.600.000 bij.
  Ook Nederland ontkomt met zijn export- en diensteneconomie, record hoge hypotheekschulden, grote consumptieve kredieten en veel nieuwe ondernemingen die economisch niet essentieel zijn, niet aan een enorme dreun. ABN-AMRO gooide vandaag als eerste de knuppel in het hoenderhok. De huizenprijzen gaan dalen. Massa ontslagen, inkomensdaling, faillissementen en vele stedelijke appartementen gekocht als pure Airbnb belegging, zorgen voor een versnellende spiraal naar beneden. De website van Funda begint langzaam vol te stromen met nieuwe aanmeldingen. De bank durft geen exacte voorspellingen te doen, maar ziet in dat het stevig kan worden.
  Mediabureaus zijn als eerste in de economische shock terecht gekomen. Bestedingen vielen afgelopen weken tussen 60% en 90% terug, afhankelijk van het medium. Deze zullen wel wat aantrekken, maar niet meer tot het oude niveau. Influencers rollen over elkaar heen om hun contracten te vernieuwen, ze zeggen allen bereid te zijn om voor veel minder geld te werken. Nagenoeg geen enkel bedrijf wil nieuwe verplichtingen aangaan en laat de kortingen aan zich voorbij gaan. Gezien hun bestedingspatronen is het geld van de influencer snel op.
  De extreem rijken komen er wel doorheen. Maar onze economie draait voor een flink deel op de “wannebee rich”, die al jaren boven hun inkomensniveau leefden. Kijk eens op websites voor tweedehands luxury handbags. De nieuwe aanmeldingen van Chanel, Dior en Vuitton tassen is niet te stuiten en voor dumpprijzen. Men heeft geld nodig en snel. Een economie is zo goed als het collectieve geloof daarin. De religie van de onaantastbare en optimistische consument. Het geloof dat alle functies en beroepen binnen de economie niet gemist kunnen worden. Dat beeld kantelt nu snel. Voorlopig zal een Intensive Care Verpleegkundige of een UWV Medewerker, als een stuk essentiëler worden beschouwd voor de economie dan een “Corporate Social Media Strategist” of een “Lifestyle & Hapiness Consultant”. De economy gaat voorlopig terug naar de core basics. In die nieuwe realiteit zijn velen even overbodig. Vooral in de media.

 10. Ome Joop

  Mooi dat er dankzij Jort Kelder nu een normale discussie kan worden gevoerd over een maximumleeftijd, en een maximum wat iemand de staat mag kosten aan uitkeringen en ziektekosten voordat we hem of haar af gaan schieten als zijnde een economische lastpost.

 11. Indy

  Ach Jort, je moet maar zo denken, je bent niet de enige. Velen vallen terug in inkomen maar die hoor je niet in het openbaar piepen. De meesten zijn dankbaar dat ze nog gezond zijn en een vangnet hebben om te overleven. Ze vertrouwen erop dat na de crisis nieuwe kansen zullen ontstaan. Maar ze zullen wel blij zijn dat ze tijdens de crisis geen vijanden hebben gemaakt met mensonterende uitspraken.

 12. Roubini

  -weggejorist-

 13. Grr

  Wat een schaamteloos egocentrisme. Fijn dat je over de ruggen van bejaarden je inkomen wilt behouden, imbeciel !

 14. Ome Cor

  De meeste mensen leven naar hun stand. Dat zal voor de miljonair Jort ook het geval zijn (geweest). Tandje terug dus, het is even niet anders.
  De diensten die Jort aanbood/aanbiedt in de ‘ houd elkaar aan de gang en aan de praat- en overleg-sfeer’ zijn geen absolute musts maar nice to have. In de kern absoluut niet nodig: misbaar dus. Jort zelf zou zeggen: “ach ja”.

 15. Pieter

  Ik ben door Jort Kelder opgelicht met Bitcoins.

 16. Tessa

  Nou @omejoop, ik hoop dat jij de allereerste bent die ´afgeschoten wordt´. Wat zitten er op dit forum een totale psychopaten zeg.

 17. Lachgas

  Misschien onhandige uitspraak, maar kijk naar dekern van zijn betoog. Niks aan economie doen, komende jaren niet genoeg geld voor de zorg. Gaan ook dikke roke de 70+’ers dood.
  Hoop dat er dan een evenwicht ontstaat met uitgespaarde AOW.

 18. Tsja

  Arme Jort is nu net als iedereen. Wat enorm heftig voor hem.

 19. Stefan

  @Grr di 07 apr 2020 om 18:15

  Alleen mensen met een uitkering reageren zo primitief.
  De economie kan gewoon open, en de bejaarden beschermen.

  Vergeet niet wie jouw uitkering betaald en de (bejaarden)zorg: DE ONDERNEMERS.

 20. robb

  Jord de miljonair , dit is ondernemen of is hij nu ineens socialist die een bijdrage van de staat wil , de kleine zzp’er krijgt 1050 Jord .

 21. Albert Paashuis

  Ook in dit geval geldt: Elk nadeel heb se voordeel. Immers, Jort kan zich ondanks deze tegenslag nog altijd aan z’n bretels optrekken …

 22. Jort de omhooggevallen aardappelkeel eter

  Jort de grote vriend bam Marc R. Jort die geen problemen heeft met zijn liberale vrienden die geen belasting betalen . Met De grote bedrijven die een postbusadres hebben in dit land om juist geen belasting te betalen daar voelt Jort zich mee verbonden. Als die gewoon belasting zouden betalen is er financieel geen vuiltje aan de lucht.

  Maar nee Jort kiest voor een onevenwichtige economie. De rijken kunnen ook al zijn ze honderd gewoon terecht in de prive klinieken en het klootjesvolk moet maar dood als men boven de 70 is om de economie van de liberela kapitalisten niet in gevaar te bren gen. Wat een misselijkmakende verderfelijke liberale uitspraken van deze gast.

 23. CharlyZ

  Kijk eens aan.

  Geachte heer Kelder,
  Het is natuurlijk heel erg zielig wat u nu overkomt, ik ben het met u eens dat de economie zo snel mogelijk aangezwengeld zal worden, maar:
  1.
  Ik heb totaal geen medelijden met u, als u geen reserve heeft dan bent u een slechte ondernemer die wel iedereen altijd de les speld.

  2.
  U heeft ongetwijfeld in het verleden door alle maatregelen van deze regering het nodige voordeel gehad

  3.
  De oudjes en behoeftigen hebben in het verleden dat voordeel niet gehad, iedereen ging er op vooruit, behalve deze groep

  4.
  Uitgerekend Vindt u dat de groep onder 3 genoemd wel lang genoeg geleefd heeft indien zij besmet zouden raken met het corona virus, dit alles onder het mom van de economie aanzwengelen etc.

  5.
  U moet zich diep schamen voor dit alles, de groep onder 3 genoemd is de groep die dit land groot gemaakt heeft, die hard…heel hard gewerkt heeft en er voor gezorgd heeft dat wij een “ economie “ hebben, daar waar u dik profijt van heeft gehad, lekker flaneren op TV en lullen over oud en nieuw geld, dat is wat anders dan hard werken in een fabriek, haven of de mijnen

  Nogmaals u moet u diep en heel diep schamen, ik spreek de wens uit dat uw tv loopbaan spoedig beëindigd zal worden, zodat wij u niet meer zien

 24. Mart Smeets

  Vandaag een jongeman aan corona overleden van 29 geen obesitas , gewoon fit en sportief .Kelder stop met janken waardeloze flapdrol .
  Hoe rijker hoe gemener.

 25. zorro

  Jord Kelder heeft geen ouders want hij is het resultaat van een experiment wat ze nooit hadden mogen uitvoeren.

 26. Jihals

  De constructie met groot-aandeelhouder is een truc om zo min mogelijk belasting te betalen. Waarschijnlijk draagt Kelder ook helemaal niks af. Dus ik gun hem dat hij maandenlang zonder inkomen zit. Dat zal hem leren, die VVD-fraudeur!

 27. Willie

  Ik ben Jort er wordt aan mijn kapitaal gesjord.
  Het zijn de bejaarden die het doen die moeten naar gort en zo snel mogelijk op de stort.

 28. GrijzePilion

  Jammer zeg. Zulke dingen gebeuren altijd als iemand gelijk heeft. De verstandigen worden altijd snel monddood gemaakt. De boomers hebben het weer voor elkaar, vervelend volk.

 29. Fred O

  Roubini = anoniem

 30. Dauwe Blag

  @Lachgas
  di 07 apr 2020 om 18:23

  Wat staat er aan in de weg dat Nederland via de EU de bijdrage(n) terughaalt die het in de loop der jaren aan de zogenaamde tekorten van dat smerige oplichtersland Italië heeft bijgedragen? Nu kunnen die criminele Itakkers opeens uit eigen kas 400 miljard euro vrijmaken ten behoeve van uiteraard hun eigen – goede – doel. Daar hoor je niemand over. Petje af voor Bruno Bruins die ondanks karrenvrachten aan kritiek de afgelopen weken zijn poot stijf heeft gehouden, anders hadden Jort en z’n vrinden nog harder lopen janken.

 31. Marco

  Is Jort nu echt zo dom en naief ? Deze recessie zal ongekend zijn, vergelijkbaar met een recessie in oorlogstijd. Iedereen die nog denkt dat we straks gewoon weer aan de slag kunnen en weer verder kunnen leven zoals vroeger: dream on. China ligt (nog steeds) voor een groot deel plat, Europa is nog heel lang een no-go area met een stilstaande samenleving, Amerika is simpelweg een ramp-gebied en nog veel erger staat landen als India, Indonesie en Afrikaanse landen te wachten.

  Globalisatie en markt-werking van de economie zijn voor heel lang verleden tijd. We gaan naar een nieuwe toekomst, waarin we heel anders gaan leven en waarbij de staat heel veel van de economie zal moeten privatiseren om alles nog een beetje draaiende te houden. Als Jort dit niet inziet, is ‘ie nog dommer dan ik al dacht. Er is geen weg meer terug voorlopig.

 32. Willie

  Wat voeg die Wilfred Genee. eigenlijk toe aan de economie.
  Nee domme Genee we moeten zo snel mogelijk dat virus stoppen.

 33. Willie

  Wat voor zaken heeft deze ven Jortt. Boycotten die zaken

 34. maatje te groot

  Verander dikke 80+ ers in een andere bevolkingsgroep zoals 80 jaar geleden en verander de naam Jort in Adolf.. Dan zit je goed.

 35. Privatisering is de dood in de pot

  @marco

  Wat een onzin praat jij ga snel naar de psychiater om je aan je zware depressie te laten helpen. Over 5 jaren draait de boel weer. Niet zoals vroeger waar de liberale bedweters zich zelf schaamteloos hebben kunnen verrijken ten koste van de zwoegers. Maar ik hoop dat de rijke harde klappen krijgen en gewoon weer moeten werken voor hun geld. Dat zal je angst zijn.

  Overigens wordt het tijd dat je niet je angst laat preveleren maar ga gewoon eens een cursus economie voor beginners doen. Zal je echt helpen

 36. Marco

  Er is nauwelijks steun voor directeur-grootaandeelhouders, vindt Kelder.

  Wat een zielepoot is het toch eigenlijk die Jort. Dit soort mensen hebben jarenlang bakken geld binnen geharkt zonder er ook maar iets voor te doen. Het werd tijd dat deze mensen eens flink leeg zouden lopen. De kloof tussen rijk en arm werd groter en groter. Zij zijn er flink op vooruit gegaan in de afgelopen ‘economische hoogtijdagen’. De rest ging er geen cent op vooruit. Net als die als die CEO’s die astronomische bedragen en bonussen verdienen, terwijl de mensen die het echte werk doen met een fooi naar huis worden gestuurd.

  Lijkt me dat die ook meer dan genoeg hebben geprofiteerd van alles, zonder er ook maar iets voor te doen.

 37. Kuis

  Als directeur grootaandeelhouder word je geacht een levensvatbaar bedrijf te runnen en buffers aan te houden. Dat kan elke eerstejaars boekhouder je vertellen.

  Als zelfs dhr Kelder, met al zijn zogenaamde “wereldwijsheid” nu al zo tekeergaat is dat meer dan een barstje in zijn imago.

 38. Nils Holgersson

  Kelder had nu als presentator bij Op1 kunnen zitten.

  Hij koos zelf voor zijn rukbunker in de duinen van Terschelling.

 39. Marco

  @ privatisering

  Verdiep je eens in de financiele journalistiek en kijk naar wat beurs-analisten zeggen. Die zeggen precies hetzelfde. Over 5 jaar ??!! Jij denkt echt dat al die bedrijven dit 5 jaar vol gaan houden. Die gaan stuk voor stuk omvallen.

 40. Sannе

  Wat een prachtige ‘mediasite’ is dit toch, hè! Het echte medianieuws dat het kabinet lokale publieke omroepen steunt met 11 miljoen euro zul je hier niet vinden.

 41. Oja

  Jort moet ophouden zichzelf belachelijk te maken. Een goed discussiepunt starten vanuit eigenbelang is niet vreemd maar hij laat zich wel kennen. Ondernemer Jort heeft zijnfinanciele huishouding dus slecht voor elkaar. Als je optelt hoeveel hij jaarlijks verdient betekent dat de jongen het breed laat hangen. Financiële obesitas zullen we maar zeggen.

 42. man pan

  Interessant persconferentie van Rutte, we hebben weer een nieuw term, de anderhalf meter samenleving.

  Verwacht eind dit maand een “intelligente” open-up, we gaan Singapore, Z-Korea, Taiwan achterna behalve de mondkapjes … maar zal me niets verbazen als we over 4 weken daarmee ook rondlopen.

 43. Keta Minek

  Nu blijkt volgens ic artsen, dat de meeste oudjes te mager waren geen weerstand.
  Het zat meer in de personen tussen de 30 en 55 jaar met zwaar overgewicht.

 44. qroon

  Als je jouw hele leven hebt lopen snacken, roken, snuiven en ik weet niet meer, dan moet je niet zeuren dat het in deze situatie einde verhaal is. 80% overlijdt op de IC, bij 80’ers nog hoger, en wat er vanaf komt op hoge leeftijd is ook rijp voor de sloop. Nu wordt gesteld dat sentiment boven geld gaat, maar je bent behoorlijk arrogant om te stellen dat jouw gewonnen levensjaar 8 miljoen waard is. We keren per overledene ettelijke staatsloterijen uit. En wie mag dat betalen? Juist, jongeren. Om het niet in geld uit te drukken maar in levensjaren: 210 levensjaren bij een bruto modaalinkomen. Netto vrolijk keer 5. Tijd om de werkelijkheid niet door de zorg te laten bepalen, maar gezond verstand.

 45. Jack Hiemstra

  Laat dit een kans zijn om te investeren in jezelf of toekomst. Basis bekendheid is al aanwezig. Kansen genoeg. Jullie zijn allemaal hoogopgeleid & bovenmatig intelligentie is jullie ook niet vreemd! De magie waardoor de mooiste vrouwen zich hysterisch opdringen kan gebruikt worden om ongekend succes te genereren. De miljoenen mensen die ademloos elk woord slikten als deventer zoete koek volgen met argusogen elke handeling en uitspraken. Nu even door een dalletje heen en constateren dat die domme plebs toch niet zo dom zijn als jullie begenadigd !-!

 46. Keta Minek

  Jort Maar ik krijg niks. Ik krijg helemaal niks.” mooi houden zo.

 47. pepe

  verkoopt ie toch zijn huis in Laren en blijft ie permanent op Terschelling

  zijn we eindelijk van die kwal verlost

 48. anoniem

  Het wordt hem denk ik nu echt allemaal te veel… Sterkte met het herstel!

 49. pepe

  @Keta Minek

  Er liggen geen oudjes van 80+ op de IC die sterven binnen 2 dagen aan een toxic shock voordat de longontsteking zich ontwikkeld

 50. Vincent

  @Marco di 07 apr 2020 om 19:00

  KOEKOEK

  Wat kan je goed typen met een dwangbuis aan.

 51. Yogi bear

  Credo van zijne Heiligheid Kelder; ikki, ikke en laat de rest maar stikken (op de IC)

 52. Keta Minek

  pepe ga a.u.b. fietsen met je leeftijdsdiscriminatie.

 53. Poes

  Och Jort niet alle Coronapatienten zijn 80 en dik. Misschien is er de laatste jaren met al die bezuinigingen niet goed voor de ouderen gezorgd. Mensen die na veel ellende de wereld weer op gebouwd hebben. Zodat de Jort Keldertjes van deze tijd
  even hun mening kunnen spuien. Je toont totaal geen respect voor het menselijk leven. Het gaat niet alleen om geld in dit leven.

 54. Keta Minek

  De vergrijzing is ook al merkbaar op de IC van het UMCG. Waren in 1998 van alle patiënten 4% ouder dan 80 (114 patiënten), in 2009 is dit gestegen naar meer dan 7% (190 patiënten). UMCA UMCG UMC

 55. henk

  nog geen 100 jaar geleden was er ook een groot schreeuwer die de schuld bij bepaalde groepen lsg en deze begon te deporteren
  zijn uitspraak dat ouderen naar naar de wadden eilanden moeten
  en niet behandelen is een begin. wat volgt? de gaskamer ?

 56. man pan

  15% van de Nederlandse bevolking heeft ernstige overgewicht, dat zijn fikse aantallen. Vraag me af hoe je die wilt beschermen.

  Nee, tenzij er een behandeling is dat voorkomt dat ze een longontsteking krijgen, moeten we gaan voor een zeer gecontroleerde open-up.

 57. aammehoela

  Pure onzin van deze Jort Kelder. Ook voor het corona-virus worden sommige ouderen niet meer geholpen, alleen palliatieve zorg. Dat is wanneer duidelijk is dat behandeling niet meer gaat helpen en dat deze (oude) persoon toch sowieso komt te overlijden. Dus om dan maar te roepen dat de hulp aan 80-jarigen te veel van het goede is slaat dus nergens op.

 58. Boerenverstand

  @Marco: jij bent ook al geïndoctrineerd zo te lezen. Deze hele crisis is in stand gebracht door gezondheidsorganisaties wereldwijd en ook grote vriend Bill Gates die belangen heeft en ons allemaal aan de app’s wil hebben. zoals de 1,5 meter afstandsmaatschappij aan ons op te dringen. En wij, de burger moeten dit maar als zoetekoek aannemen?! De media gaat hier vrolijk in mee en probeert angst te zaaien door dit hysterisch aan ons te te verkondigen. Wordt wakker en doe research en luister niet naar fake media en geloof toch niet alles! Luister naar de juiste bronnen, en niet de RTL’en en NPO’s en Talpa’s van deze wereld!

 59. Realist

  Blijkbaar hebben de meeste regeerders een uitkering of zijn ambtenaar.
  De uitkering of het salaris wordt gewoon elke maand gestort. Komt de overheid geld te kort dan wordt wel ergens een belasting of een tarief verhoogd.
  Totdat er niemand meer is die deze belastingen opbrengen……

 60. Realist

  Eigenlijk is er een soort staatsgreep gaande.
  Het virus wordt door de media en de regering misbruikt voor hun eigenbelang.
  HOE NEEM JE EEN LAND OVER? – DE JENSEN SHOW #139
  Jensen.nl

 61. Boerenverstand

  @Realist: dit is gewoon een ordinaire gijzeling inderdaad. En de mensen staan en kijken er naar. Wordt wakker!

 62. Boerenverstand

  Dat liedje van Fluitsma en van Tijn beschrijft eigenlijk nu precies wat we nu niet meer gaan krijgen als al die z.g.n. specialisten hun zin krijgen: “17 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde. Die schrijf je niet de wetten voor, die laat je in hun waarden.” My ass dus.

 63. Petra Pruimedant

  Roubini
  di 07 apr 2020 om 18:03

  Slappe ouwehoer !

 64. Mm

  Als je al na een maand in de financiële problemen zit dan heb je altijd boven je stand geleefd in plaats van geld gespaard in de tijden dat je het goed had.

 65. de groote lul van sbs 6 john

  hij verdiend de doodstraf die galbak heeft geen ouders zeker .als dat zo is dan zullen zij dat zeker ontkennen

 66. Hatsevlats

  Bretellemans kelder dan wordt je maar drugsdealer egoïstische eigenheimer farltsoen ken je niet
  Maar dat weten we inmiddels wel van de VVD clan

 67. Willem

  Ja, Jort , wordt je toch even flink genaaid door je beste vriend Mark.
  Dus zit je nu in het zelfde schuitje als veel mensen die al jaren door hem genaaid worden.

 68. Ovvie

  @Boerengeenverstand
  Je hersencelen zitten ook 1,5 meter uit elkaar als ik je onbeholpen en van spelfоuten vergeven teksten zo lees.

 69. Keta Minek

  DE JENSEN SHOW ik had je hoger ingeschat.
  Robert Jensen! Corona is kunstmatig de wereld in geholpen om overheden meer macht over burgers te kunnen geven.
  Dit soort uitspraken worden gedaan door mensen als Robert Jensen die met ernstige breinschade rondloopt.

 70. burgos

  Ben ook zo,n oudje,79 en ben/.was ondernemer.
  Ben het helemaal met hem eens, alles valt om als het nog een poosje duurt,voorspel een verschrikkelijke werkeloosheid.
  Wordt een ramp voor de ondernemers.

 71. Robert

  Kijk ons maffiamaatje handelde toch uit eigenbelang “liever de oudjes dood, dan dat ik er op achteruit ga”
  Jort maak de borst maar nat, even niet rentenieren maar de schouders eronder, denk daarbij wel aan je bretels.

 72. Jellesbode

  Dat zegt een bootvluchteling van Terschelling

 73. Jan Lol

  Oei… het gaat slecht met de nw lichting omroep mannetjes, Humberto bij die oplichters bende, nu Jort weer met een vreemd verhaal… och och wat een miserie.

 74. Indy

  @burgos
  di 07 apr 2020 om 22:14

  Niet naar de persconferentie gekeken zeker?

 75. Joe Banana

  Binnenkort staat er een mooie Maserati te koop voor een mooie prijs.

 76. Harry de Vries

  Hilarisch hoe de ZZPers altijd op BNR (incl Jort Kelder types) lopen snakken dat ze zelfstandige zijn en dat loonslaaf iets is voor de sukkel. En allemaal een hypotheek hebben tot aan de lippen.
  Lach ik nu ff de ballen uit mn broek met een huurhuis en een onbeperkte loonslaafcontract :D

 77. Axel-F(Arnhem)

  Jort Keldert

 78. Kelly

  voor jongens – meetchats.com

 79. Joop Dekker

  Jort Kelder verkoopt lucht, presteert niks en jammer dan voor hem als hij zich nu aan het gas gezet voelt. Dit gevoel hebben miljoenen Nederlanders al jaren en dat heeft dat leeghoofd nooit geïnteresseerd. Dus Jort wat denk je nu zelf…dat jouw situatie ook maar enigszins interessant is? Krijg de slingerschijt zou ik zeggen.

 80. Richard

  De inmiddels 55-jarige Jort Kelder is gewoon een failliete friettent.

 81. Annoniemus

  Zelden een groter egoïstisch persoon gezien als Jort Kelder , die moet vanaf nu overal geweerd en gemeden worden !!

 82. PeeWeeJee

  Onze trieste directeur-grootaandeelhouder met z’n Stamrecht BV’tje waaruit hij waarschijnlijk nog niet eens met een salaris wordt betaald. Waarschijnlijk heeft hij na die werkgeversvoorzitter nu ook blaasneus 2, Wilfred Genee, bereid gevonden om zich hard te maken om de nog steeds broodnodige regels m.b.t. de Gezondheidscrisis boven de economische situatie te stellen. Het gaat hem uiteindelijk niet lukken. En als er iemand is die wat mij betreft het eerst uit het economische verkeer genomen moet worden, dan is dat Jort Kelder en kakker in wording Wilfred Genee.

 83. henk

  je huis op terschelling levert wel wat op jort….

 84. Sookie Stackhouse

  Het wordt tijd voor een blijvende jortboycot. Wie zit er op dit domme zelfingenomen gedrocht te wachten…… Zum kotzen!

 85. Wilfred Degens

  Hoogmoed komt ten val. Je karakter is je lot! (Heraclitus)

 86. Willie

  Hij heeft de mentaliteit van een crimineel gaat over lijken voor zijn eigen bestwil .Is alleen een lafbek want pakt de oudjes die zich niet kunnen verweren. Het is een smerig mannetje. Geeft ook wel aan wat voor vrienden Rutte heeft.

 87. teuntje

  Ach die griezel Jort is gauw naar Tessel gevlucht omdat hij bang was om het virus te krijgen

 88. real-Gordon

  Als de rokers de allerlaagste prioriteit krijgen voor opname in IC’s, dan zouden er ruim voldoende plek zijn voor mensen die het waard zijn.

 89. Gérard Joling

  Ik ben 65 min

 90. Karel

  We kunnen vaststellen dat Jort tot z’n dood een bodyguard moet inhuren, weg resterende 10 procent.

 91. Gerben

  Kun je nog lager zakken dan dit? Dacht het niet. Wat een eng gedrocht is die ´man´ zeg.

 92. toxilogic

  Oh Jort je zou toch moeten weten dat het grootste kapitaal dat je bezit jezelf is, je connecties en je bent dom bezig om zo ongenuanceerd te roeptoeteren.

 93. C.Gros

  Wat is dit toch een Nare Onaantrekkelijke man Die Jort Kelder.Daar krijg je nou. KIPPENVEL van,BAH!!!

 94. Pieter

  Lekker potje, is die Georgina.
  Kun je toch zien dat Jort niet verwijfd genoeg was voor haar.

 95. Bert

  https://www.emerce.nl/nieuws/google-ze-weer-massaal-door-nepadvertenties-bitcoin

  Jort Kelder weer mensen aan het scammen?

 96. Gezond verstand

  Peter R Kelder heeft tegenwoordig ook van alles verstand

 97. Postbus 52

  Wij moeten onze reichsüberheit vertrouwen. Zij hebben het beste met ons voor! Van onze betrouwbare steuerbehörde tot onze alerte reichswasserstasse.

  Vetrouw onze reichsüberheit. NU!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.