Hilversum is veilig: Frits Sissing in quarantaine

Geplaatst op do 13 aug 2020 om 16:45

Frits Sissing is in contact geweest met een coronapatiënt. Hij is per direct in quarantaine geplaatst en kan daarom op 19 augustus niet de tv-show Nederland Staat Op Tegen Kanker presenteren. Dat heeft AvroTros laten weten. Om te voldoen aan alle richtlijnen blijft Frits veertien dagen thuis en dat is maar goed ook, want voor je het weet ligt de halve tv-wereld op apegapen. Gelukkig had de AvroTros een goede vervanger in huis, namelijk Dionne Stax. Zij is momenteel geen coronarisico.

Johan van de Gronden, directeur van KWF Kankerbestrijding, is blij dat Dionne Stax het gezicht van de show is. “Nederland staat op tegen kanker is zeer belangrijk voor KWF, en ik ben blij dat Dionne de presentatie op zo’n korte termijn over wil nemen.”

Met Dionne wordt het een inspirerende avond, verwacht hij. “En ik ben Frits Sissing dankbaar voor alle tijd die hij in de voorbereiding heeft gestoken.

Nederland Staat Op Tegen Kanker zal worden voorafgegaan door een kort voorprogramma met André van Duin, getiteld André Staat Op. Hij verloor zijn man Martin Elferink begin dit jaar aan kanker en weet dus als geen ander wat de gevolgen van deze ziekte kunnen zijn.

Ik heb zelf de afgelopen jaren ook meermalen meegewerkt aan het programma, soms als typetje, soms gewoon als mezelf. Het belooft een mooi document te worden”, aldus André.

De tv-avond tegen kanker is op woensdag 19 augustus vanaf 20.30 uur te zien op NPO 1.

Foto: Avrotros, Nico Kroon
30 Reacties op “Hilversum is veilig: Frits Sissing in quarantaine”


 1. scott_0

  Ah het KWF heeft weer geld nodig. Moet het wagenpark uitgebreid worden? Een nieuwe vleugel aan het kantoor?

 2. Jan de 💩

  Ik vind het een leuk homootje .

 3. shrink

  Zo’n coronacrisis heeft ook goede kanten, dat blijkt maar weer. Zo’n Frits Sissing moet wel ooit door een selectiecomissie van demente oude dametjes de tv-wereld binnengedrongen zijn, want hij is van elk talent gespeend met zijn blotebillengezicht.

 4. Fred

  Levenslang in quarantaine deze vlerk! Zet em ff op een trekhaak!

 5. Glenda Batta

  Sinds Stax Surinaamse vleesworst gegeten heeft, heeft ze aan geloofwaardigheid en sympathie ingeboet.

 6. Fred

  @glenda dat slaat echt helemaal nergens op! Dat weet jij ook wel, pannenkoek!!

 7. Theo

  K ankeronderzoek is wereldwijd een flinke melkkoe, een prima verdienmodel voor alle zogenaamde onderzoekers.
  Er gaat mondiaal miljarden per dag naartoe, maar er wordt helemaal niets bereikt.
  Een lachertje!
  K ankermongolen zijn het.

 8. Deep throat

  Die KWF geef ik geen geld meer. Zij willen alleen geld om onderzoek te doen om achteraf mensen proberen te genezen. Het voorkomen van ziekten gaat tegen hun verdienmodel. Daarom boycotten ze echte ideële organisaties zoals TabakNee. KWF is daarom een door en door corrupte organisatie die over lijken gaat. Weg ermee!

 9. Danny

  Mooi voorbeeld geven. Top NPO

 10. An Osterhaus

  Goed zo Frits, wel netjes in quarantaine blijven hè?

 11. tyno

  wat mij betreft blijft die ijdeltuit zijn hele leven in quarantaine, totale niksnut

 12. Meneer de Uil 🐦

  Weg met die sufferd.

 13. Galadriel

  Fritlo Sissing is op vakantie geweest naar Demsterwolde onderin een Drentse echoput en heeft daar teveel contact gehad met Johan Derksen, Frodo Balings en Bilbo Baggins. Dat vond Legolas niet zo leuk en daarom heeft hij van lego een corona’tje gebouwd en dat vervolgens in hun drinkwater gegooid. Maar gelukkig heeft Dionne Stax de betovering verbroken.

 14. Geert Gordijn

  Als presentatrice Nadia Moussaid dat ook had gedaan na het zien van familie met COVID 19 dan waren er minder mensen gestressed geweest…!

 15. Tjep

  Dione stax, nee dat was een succes met Televizier… Laten we haar gewoon nog een keer vragen…

 16. azijnzeiker

  Van mij mogen ze M voor altijd in quarantaine houden, er zal door M nooit wat nuttigs worden gezegd.

 17. 😷Paulus

  😷Hahaha,, gevaarlijke Sissing eindelijk gepakt!

 18. ZeerNetteDame

  Sissing zou seks hebben gehad met zijn schoondochter Romee Strijd, want niemand kan deze hunk weerstaan.

 19. Joe Banana

  Dionne Stax? Die is toch van dat hele slechte radioprogramma op Radio 1? Stax en Toine? Die moeten per direct 5 jaar in quarantaine!

 20. anonymous

  Je laat je dan toch eerst testen voordat je thuis blijft .
  Misschien heeft Frits helemaal geen corona.

 21. AlexF

  1> Het zal wel met een sissing aflopen.

  2> Vandaag bij opsporings verzocht, wie is deze virus. Deze maakt al miljoenen slachtoffer. Heeft u hem gezien benader deze niet zelf , hij is gevaarlijk. Mocht u op de snelweg tegen komen. Haal dan niet in.

  3> Tussen de 4 muren: Met vandaag Frits Sissing die zelf zijn eigen kunsschatten bestudeerd en taxeert.

  Sterkte Frits!

 22. Chelsey

  Eindelijk weer een leuk klusje voor Dionne Stax! Mag wat mij betreft vaker op tv verschijnen. Denk namelijk dat ze veel meer in haar mars heeft dan hetgeen wat ik van haar in het Radio 1 programma Twan & Staxs hoor. Alleen moeten haar natuurlijk wél de kansen gegeven worden door de NPO om vlieguren te maken in bivoorbeeld een programma zoals Op1. Zij doet namelijk totaal niet onder aan een aantal andere presentatoren die wél vlieguren mogen gaan maken in dat programma. Het is goed dat ze de presentatie van Frits wilde overnemen ondanks vele kritiek op haar presentatie van het ESF! Het wrange is alleen dat corona daar nu aanleiding voor moest geven, tegelijkertijd laat corona ook zien dat het door roet in het eten gooien van een ander jouw misschien ook voordeel voor een bepaalde omstandigheid kan geven! Hoe dan ook, geloof ik wél in Dionne, het devies is vlieguren maken en andere goed bestuderen of een cursus bij Jeroen Pauw!

 23. Haasje

  Zo wordt Stax weer eens in het zadel geholpen. Daarna kan AVROTROS het evalueren en kijken of er nog wel een rol voor haar is weggelegd bij de omroep.

 24. Chelsey

  Anders kunnen ze bij Talpa tv misschien wel een geschikt programma rondom haar persoonlijkheid ontwikkelen en kan ze daar bij die Nederlandse commerciële omroep alsnog haar draai vinden in een voor haar geschikter programma.

 25. Vader Abraham

  In Bergen op Zoom zijn het bijna allemaal uit Marokko afkomstige mensen die besmet zijn met corona dus zolang Ali B daar rondhuppelt is het niet safe

 26. Sis van Rossum

  Binnenkort doet Dionne Stax weer met van onschatbare waarde en dat doet ze goed .

 27. AxelF

  Stax en Hendriks zou ook een leuke combi zijn.

 28. Kees Water

  Ik hoop van harte dat hij zo snel mogelijk een test heeft ondergaan en dat hij weer gezond en snel weer op de buis mag komen.

  Corona is zeker geen pretje en ik hoop dat iedereen hun afstand bewaard.

 29. Arie Schoenlepel

  Wanneer komt Frits Sissy erachter dat ie een transgender-heaumeau is…?!? Wat een ranzig mensfiguur is het toch. Er klopt echt helemaal geen reet van die vrouw-vent.

 30. Pino

  Boeiend.
  Autistisch.
  Faal.
  Lame.
  N00bs.
  Lomschool.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.